Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Pieejams jauns audio risinājums viedtelefoniem

zparks.lv, 25.07.2011. 11:41

Kompānija "Wolfson Microelectronics" labi zināma ar saviem audio apstrādes risinājumiem, kuru lieto arī mobilajos telefonos. Tie pamatā tiek izmantoti augstākā līmeņa aparātos, tādos kā Samsung Galaxy S II. Nupat klajā nācis jaunākais no Wolfson audio čipiem WM5100, kurš sevī apvieno daudzkanālu audio apstrādi, divpusēju trokšņu slāpēšanu un audio signāla ciparu apstrādes procesoru. Tas viss ievietots vienā mikroshēmojumā.
Pieejams jauns audio risinājums viedtelefoniem

Šāds risinājums, ar atsevišķu audio signāla apstrādi, ļauj ietaupīt telefona enerģijas resursus un ražotājiem nav nepieciešams izstrādāt savus audio signāla apstrādes risinājumus. Komplektā ar WM5100 tiek piedāvāts arī SDK. Rezultātā ierindas lietotāji var sagaidīt, ka uzlabosies ne tikai balss sakaru kvalitāte un mūzikas skanējums, bet arī tādi pakalpojumi kā Skype un Google Talk. Jaunā Wolfson WM5100 audio čipa paraugi jau ir izsūtīti telefonu ražotājiem.

htt://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV