Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Internetā parādās jauna informācija par Samsung Hercules mobilo telefonu

zparks.lv, 08.08.2011. 12:53

Pateicoties neticami veiksmīgajai Galaxy sērijai, šis gads kompānijai Samsung ir pagājis uz ļoti pozitīvas nots, ļaujot mobilo telefonu sektorā kļūt par otro populārāko marku, atpaliekot tikai no Apple iPhone, un apsteidzot ilggadējo mobilo telefonu līderi Nokia. Turklāt ļoti ticams, ka ar Galaxy S II nonākšanu ASV veikalu plauktos, Samsung spēs iekarot arī pasaules līdera titulu.
Internetā parādās jauna informācija par Samsung Hercules mobilo telefonu

Vēl viens papildus iemesls iegādāties Samsung mobilo telefonu varētu būt gaidāmais Samsung Hercules modelis, par kuru informācija noplūda jau pašā vasaras sākumā, bet tagad internetā ir parādījušās pirmās bildes un papildus informācija. Samsung Hercules arsenālā būs divu kodolu 1,2 GHz procesors, 4,5 collu Super AMOLED skārienjutīgais ekrāns, 16GB iebūvētā atmiņa, 8 megapikseļu kamera, WiFi a/b/g/n, kā arī 4G mobilo sakaru atbalsts. Iespējams, ka līdz šī gada beigām mēs varētu sagaidīt jaunā Hercules modeļa vispasaules debiju.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV