Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

SteelSeries Sensei – datorpele ar ARM procesoru

zparks.lv, 16.08.2011. 08:55

Dāņu kompānija SteelSeries laidusi klajā speciāli datorspēļu faniem adresētu grauzēju, kura nosaukums ir Sensei. Ražotāji paši to sauc pa pasaulē vislabāk pielāgojamo peli.
SteelSeries Sensei – datorpele ar ARM procesoru

Galvenā peles īpatnība ir tā, ka tai ir iebūvēts ARM procesors, kurš nodarbojas ar lietotāja veikto darbību aprēķiniem un tādējādi nodrošina ātru un precīzu reakciju. Visu peles iespējamo regulējumu kopējais komplekss saucas SteelSeries ExactTech un sastāv no tādiem regulējumiem kā ExactSens, ExactAccel un ExactAim. Lai atvieglotu regulēšanas procesu, peles apakšpusē ir speciāls LCD ekrāns, ar kura palīdzību var veikt visus regulējumus. Komplektā ir arī SteelSeries Engine programmatūra. Peles izšķirtspēja var būt no 1 līdz 5700 CPI (Counts Per Inch), bet, pateicoties Double CPI tehnoloģijai, to var palielināt līdz pat 11400 CPI. Pelei ir astoņi taustiņi, un tās izmēri ir 125,5 х 68,3 х 38,7 mm. Jaunums maksās 90 eiro. Vairāk skatieties video materiālā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV