Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Debitējusi Adobe Flash Player 11 versija

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 22.09.2011. 13:40

Neskatoties uz konkurenci no Microsoft Silverlight, kā arī papildus integrētajām iespējām HTML 5 versijā, Adobe Flash platforma joprojām ir neapskaužams interneta līderis pilnvērtīgu web lapu, multimediju, un interneta spēļu atskaņošanā.
Debitējusi Adobe Flash Player 11 versija

Pēc ļoti pamatīga izstrādes procesa, Adobe nākusi klajā ar 11 paaudzes Flash Player atskaņotāju, kur galvenais uzsvars ticis likts uz atskaņotāja veiktspējas uzlabošanu. Adobe sola, ka 11 paaudzes Flash Player ir ievērojami uzlabota 2D un 3D grafikas apstrāde, HD video atskaņošanas iespēja, 64 bitu atbalsts, teju 1000 reizes ātrāka veiktspēja, kā arī tas nāks komplektā ar jauno Air 3 platformu. Tāpat Adobe vadība sola, ka jaunais Flash Player darbosies arī uz daudzām mobilajām platformām, tai skaitā arī Apple iOS. Adobe Flash Player 11 kopā ar Air 3 būs pieejams no oktobra.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV