Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Amazon Kindle Fire – iespējams pirmais īstais iPad konkurents

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 29.09.2011. 10:52

Amazon Ņujorkas konferencē pilnībā apstiprinājušās iepriekš izskanējušās baumas, un kompānija tik tiešām nākusi klajā ar jaunu Kindle Fire planšetdatoru.
Amazon Kindle Fire – iespējams pirmais īstais iPad konkurents

Jau jaunākajai Amazon planšetei ir 7 collu skārienjutīgs IPS ekrāns, divu kodolu 1GHz TI OMAP procesors, 512MB operatīvā atmiņa, kā arī 8 GB iebūvētā atmiņa. Eksperti šo ierīci jau paspējuši nodēvēt par pirmo īsto iPad konkurentu, jo pateicoties izmantotajai Android operētājsistēmai tā lietotājam ir pieeja Android Appstore aplikāciju veikalam, daudziem Google bezmaksas servisiem , kā arī vairums Amazon uzturētajiem interneta servisiem (Amazon Kindle books, Amazon mp3 un video īres servisam, Amazon magazines, un pat Amazon Cloud Storage). Tieši līdzi nākošie Amazon servisi tiek uzskatīts par galveno iemeslu Kindle Fire iespējai konkurēt ar tā dēvēto pilno Apple komplektu - Apple iPad + iTunes + App store + iBooks + iCloud, turklāt Amazon Kindle Fire lepojas ar ļoti pievilcīgu cenu – 199 ASV dolāru.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV