Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Google atver pirmo mazumtirdzniecības veikalu Chromezone

zparks.lv, 03.10.2011. 10:20

Līdzīgi kā to jau veiksmīgi dara kompānija Apple un nesen sāka arī Microsoft, interneta gigants Google atvēruši savu mazumtirdzniecības veikalu. Tas gan nav noticis ASV, bet Londonā, Totenhemas rajonā.
Google atver pirmo mazumtirdzniecības veikalu Chromezone

Veikals ir stipri neliels - tikai 26,5 m2, un tajā tiek pārdoti tikai portatīvie datori ar Chrome operētājsistēmu, kā arī dažāda veida aksesuāri, piemēram, austiņas. Šis veikals ir vairāk domāts kā eksperiments, un tas darbosies trīs mēnešus - līdz Ziemassvētkiem. Kā nākamo Google gatavojas atvērt veikalu Eseksas grāfistē, un tas notiks 7. oktobrī. Turpmāko mēnešu laikā Google gatavojas atvērt vairākus veikalus dažādās valstīs. Ja šis eksperiments būs veiksmīgs, iespējams, mēs jau tuvākajā nākotnē redzēsim veikalus, kuros tiks tirgoti ne tikai Chrome klēpjdatori, bet arī mobilie telefoni, planšetdatori, Google TV aparāti, un citas lietas.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV