Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

LG Electronics Optimus Hub (E510) viedtālrunis – satura koplietošanai pat atrodoties kustībā

Anete Gribuste, 01.11.2011. 11:33

LG Electronics (LG) iepazīstina ar jaunāko Optimus sērijas viedtālruni – LG Optimus Hub (E510), kas var lepoties ar uzlabotu failu koplietošanas funkcionalitāti un par 30% ilgāku baterijas darbības laiku. LG Otpimus Hub (E510) ir Android 2.3 Gingerbread platforma un 550 nitu 3.5 collu HVGA displejs.
LG Electronics Optimus Hub (E510) viedtālrunis – satura koplietošanai pat atrodoties kustībā

"Viedtālruņu lietotāji visā pasaulē arvien vairāk izmanto savus mobilās saziņas rīkus, lai ierakstītu, demonstrētu un koplietotu saturu," sacīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). "LG Optimus Hub (E510) nodrošina plašākās darbības iespējas digitālajā vidē, tostarp, ērtu satura koplietošanu ne tikai ar citiem lietotājiem, bet arī ierīcēm – televizoru un datoru."

LG Optimus Hub (E510) Wi-Fi Cast funkcija nodrošina bezvadu satura koplietošanas iespēju ar citām mobilajām ierīcēm, savukārt vienkārši lietojamā Smart Share UI (DLNA) funkcija - ar televizoriem. Savukārt On-screen Phone funkcija ļauj saturu koplietot ar personālajiem datoriem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV