Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LG Electronics palielina sadzīves tehnikas ražošanas apjomus Eiropā

Anete Gribuste, 03.11.2011. 14:28

LG Electronics (LG) atklājis jaunu veļas mazgājamo mašīnu ražošanas līniju un paplašinājis ledusskapju ražotni Vroclavā, Polijā. Plānots, ka gadā tiks saražotas viens miljons veļas mazgājamo mašīnu, bet ledusskapju ražošana tiks palielināta no 300 tūkstošiem līdz vienam miljonam vienību gadā.
LG Electronics palielina sadzīves tehnikas ražošanas apjomus Eiropā

Jaunā ražotne ļaus LG vēl labāk nodrošināt eiropiešu vēlmes un vajadzības, taču kā galvenais ieguvums ir līdz minimumam samazinātais transportēšanas laiks. Ja iepriekš veļas mazgājamās mašīnas un liela daļa ledusskapju tika transportēti no Korejas un Ķīnas, to piegādei uz tirdzniecības vietām Eiropā patērējot vairāk nekā mēnesi, tagad no Vroclavas rūpnīcas piegādes laiks uz tirdzniecības vietām visā Eiropā būs maksimums piecas dienas. Tādējādi samazinātas arī piegādes izmaksas, rūpnīcā radītas 800 jaunas darba vietas un par 36% palielinājies noslēgto sadarbības līgumu skaits ar reģiona uzņēmumiem.

"Vroclavas ražotne ir LG stūrakmens, lai līdz 2015.gadam kļūtu par vadošo ledusskapju un veļas mazgājamo mašīnu zīmolu Eiropā," sacīja Jangs Ha Lī (Young-ha Lee), LG Electronics Home Appliance Company prezidents un izpilddirektors. "Mūsu jaunā ražošanas līnija ļaus gan saražot ievērojami vairāk sadzīves tehnikas produktu, gan arī nodrošināt Eiropas standartiem atbilstošu kvalitāti."

Vroclavā arī turpmāk tiks ražoti LG divdurvju ledusskapji, kā arī ledusskapji ar saldētavu apakšā kā arī citi modeļi. Divdurvju ledusspapji ir īpaši energoefektīvi un ierindoti A++ klasē, savukārt ledusskapji ar saldētavu apakšā novērtēti kā A+++ energoefektivitātes klasei atbilstoši. Minētajos LG energoefektīvajos ledusskapjos izmantota lineārā kompresora tehnoloģija, kas ne tikai samazina enerģijas patēriņu, bet arī ļauj saglabāt pārtikas produktus ilgāk svaigus.

Tāpat jaunajā ražošanas līnijā ietilpst plašs veļas mazgājamo mašīnu klāsts no vienkāršākiem līdz premium klases modeļiem, kas ļaus palielināt ražošanas jaudas, apmierinot ievērojamo pieprasījumu pēc veļas mazgājamām mašīnām ar Inverter Direct DriveTM tehnoloģiju, kā arī 12 kilogramu ietilpības 6 Motion Direct Drive TM veļas mazgājamām mašīnām ar A+++-20% klases energoefektivitāti, kas ietaupa līdz pat 20% vairāk elektroenerģijas nekā citas A+++ klases veļas mazgājamās mašīnas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV