Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Samsung kļūst par koncertzāles Palladium tehnoloģiju partneri

Oskars Kupše, 04.11.2011. 12:20

Pasaulē vadošais elektrotehnikas ražotājs un tehnoloģisko inovāciju līderis Samsung un Latvijā jaunatvērtā koncertzāle Palladium vienojušies par ilgtermiņa sadarbību - turpmākos trīs gadus Samsung būs Palladium tehnoloģiju partneris, ļaujot koncertzālei bagātināt kultūras pasākumus ar jaunāko tehnoloģiju sniegtajām priekšrocībām.
Samsung kļūst par koncertzāles Palladium tehnoloģiju partneri

Palladium pirmajā stāvā uzstādītajos Samsung augstas kvalitātes LED televizoros jau var sekot līdzi informācijai par tuvākajiem koncertzālē gaidāmajiem pasākumiem. Arī turpmāk Palladium apmeklētāji būs vieni no pirmajiem, kuri varēs novērtēt jauno tehnoloģiju sniegtās priekšrocības.

„Samsung kā inovatīvs uzņēmums vienmēr ir atvērts jaunām idejām un novērtē uzdrīkstēšanos, ar kādu veidota viena no Latvijas mūsdienīgākajām koncertzālēm. Tādēļ mēs esam priecīgi par šo sadarbību un esam gandarīti piedalīties savā ziņā vēsturiskās un dažādām kultūras leģendām apvītās vietas atdzimšanā jaunā kvalitātē. Esam pārliecināti - ar savām zināšanām un produktiem Samsung partnerība ļaus Palladium kļūt par labāko kultūras pasākumu norises vietu Rīgā," stāsta Iveta Bojāre, Samsung Electronics Baltics korporatīvo komunikāciju vadītāja.

„Esam gandarīti par iespēju sadarboties ar Samsung, vienu no vadošajiem savas nozares inovāciju līderiem pasaulē," saka Ģirts Majors, viens no koncertzāles Palladium līdzīpašniekiem. „Sadarbību ar Samsung plānojam ilgtermiņā, piedāvājot tehnoloģijām atvērtajiem koncertzāles apmeklētājiem papildus mūzikai gūt arī jaunu pieredzi strauji mainīgajā tehnoloģiju pasaulē."

Par Palladium

Palladium ir jauna koncertzāle Latvijā, kas aprīkota ar mūsdienīgu skaņas un gaismas tehniku. Ērtai skatuves pārredzamībai divos līmeņos ir izbūvēti skatītāju balkoni, un koncertzāles maksimālā ietilpība ir gandrīz 2000 cilvēku. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas). Papildu informācija atrodama www.palladium.lv.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais uzņēmums pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no deviņām galvenajām biznesa vienībām: Vizuālo displeju, Mobilo komunikāciju, telekomunikāciju sistēmu, Digitālo ierīču, IT risinājumu, Digitālo attēlveidošanas, Atmiņas, LSI sistēmu un LCD vienībām. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV