Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG Electronics iepazīstina ar nākamās paaudzes viedo sadzīves tehniku

Anete Gribuste, 18.01.2012. 10:52

Patērētāju Elektronikas izstādes CES 2012 ietvaros LG Electronics (LG) iepazīstinājis ar viedās sadzīves tehnikas nākamās paaudzes produktiem, kas ar uzlaboto ThinQTM un jauno Home Energy Management System (HeMS) tehnoloģiju palīdzību uzlabo lietotāju dzīves kvalitāti un palīdz ietaupīt energoresursus.
LG Electronics iepazīstina ar nākamās paaudzes viedo sadzīves tehniku

Jāatzīmē, ka LG saņēmis arī prestižo CES 2012 apbalvojumu kategorijā "Labākā Inovācija" par jauno, super-ietilpīgo trīsdurvju ledusskapi ar unikālo Blast Chiller tehnoloģiju, kā arī Inovāciju balvu par ietilpīgo un ātro veļas mazgājamo mašīnu.

"LG pirmo reizi iepazīstināja ar viedās sadzīves tehnikas sēriju tieši pirms gada CES izstādes laikā. Šī gada laikā esam to ievērojami attīstījuši," norāda LG Electronics Home Appliance Company viceprezidents un izpilddirektors Man-bums Šins (Moon-bum Shin). "LG ir pilnveidojis tehnoloģijas ne tikai atsevišķos produktos, bet arī uzlabojis ierīču savienojamību mājsaimniecībās. Radot jaunas iespējas mājas soļa uzlabošanai, piemēram, veļas mazgājamās mašīnas darbības pārraudzīšana ar TV vai viedtālruņu palīdzību, LG ļauj lietotājiem daudz ērtāk organizēt dažiem ne īpaši tīkamos mājas uzkopšanas darbus.

Par ThinQTM tehnoloģiju

LG jaunie viedās sadzīves tehnikas produkti ar uzlaboto ThinQTM tehnoloģiju ir vienkārši un ērti lietojami, kā arī ļauj ietaupīt energoresursus. ThinQTM integrēti tādi tehnoloģiju sasniegumi kā Smart Manager, kas ļauj vadīt sadzīves tehnikas ierīces ar attālināta tīkla starpniecību, kā arī jau pazīstamās Smart Diagnosis, Smart Access, Smart Adapt un Smart Grid funkcijas.

Par Home Energy Management System (HeMS) tehnoloģiju

Lai nodrošinātu pilnīgu ierīču savienojamību mājsaimniecībās, LG nācis klajā ar vēl vienu unikālu inovāciju - Home Energy Management System (HeMS) tehnoloģiju. Šī tehnoloģija lietotājiem sniedz iespēju sekot līdzi viedās sadzīves tehnikas energoresursu patēriņam no saviem viedtālruņiem vai planšetdatoriem.

CES 2012 ietvaros LG iepazīstināja ar jaunākajiem viedās sadzīves tehnikas produktiem - ledusskapi, veļas mazgājamo mašīnu, cepeškrāsni un robotu-putekļsūcēju. Jāatzīmē, ka ledusskapis un veļas mazgājamā mašīna ir tie divi viedās tehnoloģijas produkti, kuri vēl vairāk uzlaboti un modernizēti. Viedās sadzīves tehnikas ierīcēs izmantotas tādas tehnoloģijas kā Linear Compressor, Inverter Direct Drive™, Infrared Grill un KOMPRESSOR™, tādējādi pilnveidojot produktu iespējas, palielinot izstrādājumu izmantošanas laiku un ļaujot samazināt energoresursu patēriņu.

CES 2012 apmeklētājiem pirmajiem bija dota iespēja iepazīties ar LG super-ietilpīgo trīsdurvju ledusskapi ar unikālo Blast Chiller tehnoloģiju, kas 12 unces dzērienu var atdzesēt mazāk nekā 5 minūšu laikā. Tāpat LG prezentēja lielas ietilpības veļas mazgājamo mašīnu ar priekšējo ielādi, kā arī cepeškrāsni ar unikālo Infrared Grill tehnoloģiju. Apmeklētāji varēja iepazīties arī ar LG jauno trauku mazgājamo mašīnu, kas ar TrueStream™ tehnoloģijas palīdzību nodrošina vēl efektīvāku ūdens patēriņu un labākus mazgāšanas rezultātus. Vēl CES 2012 ietvaros LG prezentēja inovatīvo robotu-putekļsūcēju HOM-BOT, kura Dual Eye Mapping funkcija ar viedo navigāciju nodrošina vēl ātrāku un efektīvāku mājas uzkopšanu. Robota-putekļsūcēja nelielais 3.5 collu augstums un klusā darbība (tikai 50 decibeli) ļauj lietotājam netraucēti nodarboties ar citām lietām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV