Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LG Electronics rada vēl energoefektīvākas gaisa kondicionēšanas sistēmas

Anete Gribuste, 27.01.2012. 09:53

Čikāgā notikušajā apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas (HVAC) izstādē AHR Expo, kas norisinājās no 23.-25.janvārim, LG Electronics (LG) iepazīstināja ar gaisa kondicionēšanas sistēmu Multi V III VRF, kā arī ar pilnīgu gaisa kondicionēšanas risinājumu līniju, kas paredzēta komercplatībām – tirdzniecības ēkām, biroju kompleksiem, kā arī dzīvojamām ēkām.
LG Electronics rada vēl energoefektīvākas gaisa kondicionēšanas sistēmas

LG Air Conditioning and Energy Solution Company prezidents Hvans Jongs No (Hwan-yong Nho) saka: „Mēs pastāvīgi izstrādājam un uzlabojam HVAC sistēmas, kuru mērķis ir uzlabot patērētāju dzīves kvalitāti. Tas ir galvenais mūsu uzņēmuma mērķis, lai globālos pārdošanas apjomus palielinātu par 10 procentiem."

Viena no nozīmīgākajām sistēmas Multi V III priekšrocībām ir tās videi nekaitīgās īpašības. Sistēmas izcilo energoefektivitāti ir oficiāli atzinis gaisa kondicionēšanas, apkures un dzesēšanas iekārtu institūts (Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute — AHRI), uz kura precīzo un objektīvo HVAC iekārtu vērtējumu lielā mērā paļaujas reglamentējošās iestādes. Sistēma Multi V III spēj samazināt energopatēriņu par 14 procentiem, un tai piešķirtais IEER vērtējums ir vērā ņemams — 21,8. Sistēma Multi V III ir videi nekaitīga arī citos aspektos, turklāt tā ir pirmā iekārta HVAC nozarē, kam ir piešķirts organizācijas Carbonfund.org sertifikāts CarbonFree® (ARUN072DT3).

Sistēmas Multi V III ierīkošanas ērtību nodrošina garākas freonu trases garums, ko var uzstādīt gan horizontāli, gan vertikāli lielos attālumos, tādējādi samazinot to ietekmi uz sistēmas veiktspēju. Papildus sistēmai Multi V III LG stenda pilnīgo risinājumu zonā tika demonstrēts arī LG ēku pārvaldības risinājums (Building Management Solution — BMS). Risinājums BMS nodrošina centralizētu ēkas gaisa kondicionēšanas sistēmas kontroli, vienlaikus gādājot arī par energopatēriņa kontroli. Tika demonstrēti arī dažādi LG gaisa kondicionēšanas risinājumi, tostarp jaunas HVAC sistēmas— Multi V Water, Multi V Mini, Eco V, Hydro Kit, Heat Recovery System un Vertical AHU. Pasākumā tika prezentēti arī LG apgaismojuma risinājumi, tostarp dažādas LED lampas.

Šī gada izstādes AHR Expo ietvaros LG arī paziņoja par partnerību ar Intertek. Šī sapratnes memoranda kontekstā LG izstrādās globāla mēroga produktus, nodrošinot to atbilstību Intertek energoefektivitātes un drošības sertifikācijas prasībām, kādas ir spēkā dažādos tirgos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV