Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LG Electronics iepazīstina ar LG Optimus 4X HD

Līga Rutkovska, 23.02.2012. 10:12

Šodien LG Electronics (LG) iepazīstināja ar pirmo viedtālruni ar četrkodolu procesoru – LG Optimus 4X HD. Apvienojot NVIDIA jaunāko 1.5GHz Tegra 3 procesoru ar True HD IPS displeju, LG Optimus 4X HD nodrošina datoram līdzvērtīgu kvalitātes sniegumu.
LG Electronics iepazīstina ar LG Optimus 4X HD

„Tieši pirms gada LG ieviesa pasaulē pirmo viedtālruni ar divkodolu procesoru, un šodien atkal esam pagrieziena punktā ar jaunu tehnoloģiju sasniegumu," saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). „Ātrums nav vienīgais, kas padara LG Optimus 4X HD unikālu. Lielākais ieguvums ir HD multivides pieredze mobilo tālruņu formā."

NVIDIA Tegra 3 ir pasaulē vienīgais 4-PLUS-1™ četrkodolu mobilais procesors, kas ir paredzēts augsta līmeņa multivides veiktspējai. Tas izmanto arī piekto akumulatora taupīšanas kodolu uzdevumiem, kas prasa mazāk resursu, piemēram, aktīvai gaidstāvei vai mūzikas atskaņošanai. Darbojoties pilnā ātrumā, Tegra 3 iebūvētā 12 kodolu grafiskās apstrādes vienība (GPU) sniedz vizuāli bagātīgu pieredzi un konsoles kvalitātes spēļu iespējas.

Aprīkots ar True HD IPS displeju, LG Optimus 4X HD garantē augstu izšķirtspēju un attēla skaidrību bez krāsas vai formas izkropļojumiem. Viedtālrunī iebūvēta 16 GB iekšējā atmiņa, un tas darbojas, izmantojot operētājsistēmas Android jaunāko versiju - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Papildus vienmērīgajai un ātrajai darbībai LG Optimus 4X HD var lepoties ar 8 megapikseļu aizmugurējā apgaismojuma (BSI – Backside Illumination) sensora kameru ar LED zibspuldzi un uzlabotām multivides īpašībām, kas bagātina vispārējo multivides pieredzi.

Turklāt LG dizaineri parūpējušies, lai tālruņa izskats neatpaliktu no tā veiktspējas – 8,9 mm plānajam un gludajam viedtālrunim ir „prizmveida malu" dizains, un tā izgatavošanā izmantoti uzlaboti materiāli un apdare.

LG Optimus 4X HD galvenās specifikācijas:
Čipkopa: 1.5 Ghz četrkodola procesors (NVIDIA Tegra 3)
Displejs: 4,7 collu (1280 x 720) True HD IPS
Atmiņa: 16 GB eMMC un 1 GB LP DDR2
Kamera: 8,0 MP ar BSI sensoru (aizmugurējā) un 1,3 MP (priekšējā)
Operētājsistēma: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Akumulators: 2150 mAh

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV