Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG Optimus L3 viedtālrunis ar jauno dizaina stratēģiju L-Style arī Latvijā

Līga Rutkovska, 22.03.2012. 14:06

Jau nākamnedēļ tirdzniecībā Latvijā nonāks jaunās dizaina sērijas L-Style viedtālrunis LG Optimus L3. Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress) LG Electronics (LG) iepazīstināja ar jaunu dizaina stratēģiju L-Style, turpinot nostiprināt vadošās pozīcijas viedtālruņu tirgū. LG Optimus L3 ir pirmais no L-Style dizaina viedtālruņiem, kas laists klajā Eiropas tirgū.
LG Optimus L3 viedtālrunis ar jauno dizaina stratēģiju L-Style arī Latvijā

LG Optimus L3 viedtālrunim ir pilns 3.2 collu skārienekrāns, kas lieliski izskatās un atvieglo satura pārskatīšanu, turklāt tas ir ļoti parocīgs turēšanai rokā. Pateicoties palielinātajam ekrāna izmēram, lietotājs var ērtāk pārlūkot tālruņa saturu, neatkarīgi no tā, vai tas novietots horizontāli vai vertikāli.

Izsmalcinātajā LG Optimus L3 korpusa dizainā apvienoti askētiski metāliski akcenti un taustei tīkams tālruņa ietvars, kas ir kā personisks akcents, papildinot tālruņa lietotāja imidžu. Šis tālrunis piestāv dažādiem lietotāju stiliem, turklāt tas piesaista uzmanību ar savu estētiski slaido un izsmalcināto izskatu. Tieši jaunā L-Style dizaina identitāte ar mūsdienīgām un izsmalcinātām detaļām vēl vairāk atšķir LG mobilās ierīces no konkurentu piedāvājuma.

LG Optimus L3 viedtālruņa 3 megapikseļu kamera ļauj iemūžināt labākos dzīves momentus, kā arī ērti ar tiem dalīties, izmantojot iemīļotāko sociālo tīklu iespējas. Tāpat, pateicoties 1500mAh baterijai, iespējams ilgāk izmantot viedtālruni bez uzlādes.

LG Optimus L3 galvenās specifikācijas:
Operētājsistēma: Android Gingerbread
Displejs: 3,2 collu
Procesors: 800MHz
Iekšējā atmiņa: 1GB
Kamera: 3.0MP
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Akumulators: 1,500 mAh
Izmēri (G x P x B): 102,6 x 61,6 x 11,85 mm

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV