Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vairāk avioreisu no Rīgas ar „Lufthansa”

Oskars Lakšēvics, 26.11.2009. 11:47

Vasaras atvaļinājumu laikā 2010. gadā „Lufthansa” piedāvās līdz pat 7 papildu avioreisiem nedēļā no Latvijas uz Vāciju.

Ceļotājiem tiek piedāvātas plašākas iespējas, lidojumiem nākamā gada vasaras atvaļinājumu laikā izvēloties „Lufthansa”: no 2010. gada 19. jūlija līdz 28. augustam „Lufthansa” palielina avioreisu skaitu no Rīgas uz Frankfurti, piedāvājot 7 papildu avioreisus nedēļā.

„Nākamvasar mūsu pasažieriem tiek dota iespēja savus brīvdienu ceļojumus ieplānot visērtākajos datumos,” saka Matiass Hince (Matthias Hinze), Baltijas reģiona galvenais vadītājs, kurš strādā Rīgā. „Ar šiem papildu lidojumiem starp Rīgu un Frankfurti „Lufthansa” piedāvās saviem Latvijas un visiem Baltijas valstu pasažieriem vislabāko aviosatiksmi uz vairāk nekā 190 galamērķiem gandrīz 80 valstīs.”

No 19. jūlija līdz 1. augustam „Lufthansa” piedāvās sešus, bet no 2. augusta līdz 28. augustam — septiņus papildu avioreisus no Rīgas uz Frankfurti un atpakaļ. Šī perioda laikā pasažieriem, kuri izlidos no Latvijas, tiks piedāvāta iespēja izvēlēties vai nu pēcpusdienas, vai vakara lidojumus — kad vien viņiem izdevīgāk.

Lidojums turp un atpakaļ no Rīgas uz Frankfurti tiek piedāvāts tikai par Ls 79. Pērkot biļeti internetā, cena lidojumam ekonomiskajā klasē iekļauj visus nodokļu maksājumus. Mājas lapā lufthansa.com klientiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties pārsteidzoši zemas cenas „Lufthansa” lidojumiem uz vairāk nekā 190 galamērķiem visā pasaulē. Neatkarīgi no biļetes cenas „Lufthansa” vienmēr nodrošina izcilu pakalpojumu kvalitāti.

Viens no „Lufthansa” dažādajiem produktu jaunievedumiem ir interneta piekļuves pakalpojuma FlyNet atjaunošana. Sākot ar nākamā gada vidu, „Lufthansa” pasažieriem tiks nodrošināta ne tikai WLAN interneta piekļuve, bet arī iespēja sūtīt īsziņas no mobilā telefona un veikt datu sūtīšanu ar viedtelefona palīdzību, piemēram, ar PDA, iPhone vai BlackBerry ierīcēm. Sākot ar 2011. gadu, FlyNet sistēma tiks ieviesta līdz pat 100 tālo maršrutu lidmašīnās.

Par šo un citu izcilu pakalpojumu nodrošināšanu „Lufthansa” pagājušajā nedēļā saņēma žurnāla Monocle balvu. Monocle aptaujas „Ceļojumu Top 50” rezultāti aviolīniju nozarē atzina FlyNet par „Labāko interneta pakalpojumu lidojuma laikā”. Tāpat „Lufthansa” saņēma augstāko vērtējumu Monocle aptaujas „Ceļojumu Top 50” kategorijās „Labākais stjuarts”, „Labākā aviokompānija” par „Lufthansa Italia” zīmolu, kā arī „Labākā atpūtas zona” (Minhenes lidostā).

Vēl gluži nesen — oktobrī — „World Travel Awards 2009” balvu pasniegšanas ceremonijā jau otro gadu pēc kārtas „Lufthansa” saņēma titulu „Eiropas vadošā lidsabiedrība”. Tūrisma nozares speciālisti atdeva savas balsis par, viņuprāt, labākajiem ceļošanas, tūrisma un viesmīlības pakalpojumiem Eiropā.

Plašāku informāciju par rezervēšanu iespējams atrast mājas lapā lufthansa.com, kā arī zvanot pa tālruni +371 6750 7711 vai sazinoties ar tuvāko ceļojumu aģentūru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV