Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

SAS nākamgad atklās četrus jaunus maršrutus

Marija Makareviča, 28.12.2009. 11:00

Lidsabiedrība SAS paziņo par četru jaunu lidojumu maršrutu atklāšanu un lidojumu skaitu palielināšanu trijos maršrutos. 2010.gadā SAS atklās lidojumus uz Lionu (Francija), Viļņu (Lietuva), Bardufosu (Norvēģija) un Visbiju (Zviedrija).
SAS nākamgad atklās četrus jaunus maršrutus

„Ir pienācis laiks, kad SAS atkal ir gatavs paplašināties”, komentē Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Group vadītājs Latvijā un NVS valstīs. „2009.gadā mūsu politika bija piemēroties tirgus pieprasījumam, kas samazinājās, tādēļ esam priecīgi paziņot saviem klientiem par jaunu lidojumu atklāšanu un lidojumu skaitu palielināšanu”.

Lidojumi uz Viļņu tiks uzsākti ar nākamā gada 11.janvāri divas reizes dienā no Kopenhāgenas.

Lidojumi uz Lionu Francijā, tiks atklāti 6.aprīlī. Lidojumiem uz Visbiju un Bardufosu būs sezonāls raksturs: maršruts Oslo - Bardufosa tiks piedāvāts no 31.maija līdz 29.augustam 6 reizes nedēļā, bet no Stokholmas uz Visbiju SAS lidos katru dienu periodā no 6.jūnija līdz 5.septembrim.

Papildus jauniem lidojumu maršrutiem 2010.gadā SAS kāpinās arī lidojumu biežumu. Sākot ar pirmo februāri, maršrutā Stokholma – Kopenhāgena un Kopenhāgena - Oslo SAS piedāvās 13 lidojumus dienā. Bet sākot ar 6.aprīli tiks palielināts lidojumu skaits arī no Kopenhāgenas uz Briseli un Boloņu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV