Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Popularizē Latvijas tūrisma piedāvājumu Somijā

Jana Bergmane, 22.01.2010. 11:37

Kurzemes tūrisma asociācija (KTA) sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru (TAVA) organizē Latvijas uzņēmumu dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū "Matka 2010", kas notiek Somijas pilsētā Helsinkos no 21. līdz 24.janvārim. Pasākuma laikā Latvija tiek reklamēta kā pievilcīgs tūrisma galamērķis, īpaši akcentējot kultūras mantojumu, dabas resursu bagātības un lauku tūrisma iespējas. Šī ir lielākā Ziemeļvalstu tūrisma izstāde, kas notiek 2010.gadā, kurā piedalās liels stenda dalībnieku skaits no Latvijas.
Popularizē Latvijas tūrisma piedāvājumu Somijā

Izstādes laikā Latvijas stendā tiek reklamēts bagātīgais Latvijas kultūras tūrisma piedāvājums gan galvaspilsētā Rīgā, gan citās reģionu pilsētās. Kā speciālais Latvijas piedāvājums tiek popularizēti aktīvās atpūtas piedāvājumi Latvijas reģionos un nakšņošanas iespējas Rīgā un ārpus tās.

Latvijas stendā pieejami jaunākie tūrisma informatīvie materiāli par Latviju, piemēram, Baltijas tūrisma karte, tūrisma informācija par atpūtas iespējām Rīgā, Latvijas tūrisma uzņēmumu informatīvie materiāli, kā arī Latvijas reģiona kartes ar naktsmītņu iespējām. Izstādes apmeklētājiem ir iespēja stendā saņemt Kurzemes reģiona karti somu valodā.

Latvijas stendā kopīgi ar KTA un TAVA piedalās Latvijas tūrisma nozares dalībnieki - SPA Hotel Arkādija , Viesnīca "Domina Inn Riga", Tūroperators "Con-ex Latvia Tours Group, Latvijas Kempingu asociācija, VIA Hansa Tours, Hotel Jūrmala SPA, Tūroperators "The Mice Cream", SPA Hotel Pegasa pils, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija, Elefant Hotel, Gallery Park Hotel, Jūrmalas pilsēta un Vidzemes tūrisma asociācija.

KTA un Latvijas uzņēmēju dalība starptautiskajā tūrisma izstādē "Matka 2010" iespējama pateicoties ES aktivitātes "Ārējo tirgu apgūšana - ārējais mārketings" finansējuma saņemšanai. Finansējuma saņēmējs Biedrība "Kurzemes tūrisma asociācija" 2010.gada 7.janvārī ir noslēgusi līgumu Nr. L-ĀTA-10-0218 ar v/a "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" par projekta "Latvijas reģionu tūrisma piedāvājuma virzīšanu starptautiskajā tirgū" īstenošanu, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV