Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

SAS speciālais piedāvājums lidojumiem no Rīgas uz Āziju, ASV un Tuvajiem Austrumiem

Marija Makareviča, 01.02.2010. 12:54 | komentāri (1)

Lidsabiedrība SAS piedāvā Latvijas ceļotājiem iespēju aizlidot no Rīgas uz Āzijas, ASV un Tuvo Austrumu pilsētām uzlabotajā Ekonomiskajā Extra klasē tikai par 7051 latiem.
SAS speciālais piedāvājums lidojumiem no Rīgas uz Āziju, ASV un Tuvajiem Austrumiem

Piedāvājums attiecas uz lidojumiem turp un atpakaļ no Rīgas uz Ņujorku, Vašingtonu, Čikāgu, Beižinu, Tokiju un Dubaiju.

Biļetes var iegādāties no šodienas līdz 20.aprīlim ceļošanas periodam no 1.februāra līdz 30.aprīlim (izņemot Dubaiju – no 1.februāra līdz 4.aprīlim). Pārsēšanas laikā SAS nodrošina pieeju biznesa atpūtas zonai Kopenhāgenā un Stokholmā.

SAS bija viena no pirmajām aviokompānijām, kas piedāvāja uzlabotu ekonomisko klasi – SAS Economy Extra – ar vairākām priekšrocībām: ērtāki un plašāki krēsli, vairāk vietas kājām, uzlabota ēdienkarte un vairākas izklaides iespējas lidojuma laikā. Ekonomiskās Extra klases pasažieri var arī izmantot Biznesa klases reģistrāciju, saņemt papildus Eurobonusus, iziet drošības kontroli ātrajā Fast Track joslā un izmantot prioritāras iekāpšanas tiesības.

Vairāk informācijas par SAS piedāvājumiem – www.flysas.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV