Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Arī Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja ceļot ar Simple Express zemo cenu autobusiem

Elīna Dobulāne, 05.03.2010. 12:04

Sākot ar 15. aprīli, arī Latvijas iedzīvotāji varēs izmantot Baltijā pirmos zemo cenu pasažieru pārvadājumus ar Simple Express autobusiem. Pirmie maršruti no Rīgas tiks atklāti uz Kauņu un Varšavu, savukārt vasaras vidū tiek plānots uzsākt pārvadājumus arī uz Tallinu, tādejādi paplašinot galamērķu izvēli tiem ceļotājiem, kuriem izmaksas ir noteicošais faktors.
Arī Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja ceļot ar Simple Express zemo cenu autobusiem

„Tirgus analīze norāda, ka pēdējo 2 gadu laikā ir dubultojies to iedzīvotāju skaits, kuri nedodas ceļojumos ārpus Latvijas dēļ salīdzinoši augstajām transporta izmaksām. Tajā brīdī, kad 5 latu robežās var aizbraukt ne tikai uz Liepāju, bet arī uz Kauņu vai Tallinu, izvēles iespējas strauji paplašinās,” norāda Simple Express pārstāvis Hannes Saarpuu.

Pirmos divus mēnešus pasažieriem no Latvijas tiks nodrošinātas iepazīšanās cenas – par 6 eiro no Rīgas varēs doties uz Kauņu, savukārt par 14 eiro – uz Varšavu. Sākot ar 15. jūniju, biļete uz Kauņu maksās 8 eiro, izņemot piektdienas un svētdienas, kad to varēs iegādāties par 11 eiro. Savukārt biļete uz Varšavu pēc iepazīšanās cenu beigām maksās 23 eiro, izņemot piektdienas un svētdienas, kad to varēs iegādāties par 28 eiro.

„Pēdējo gadu straujās izmaiņas Baltijas valstu ekonomiku attīstībā ir iezīmējušas arī jaunas tendences starpvalstu pasažieru pārvadājumu nozarē. Pieprasījums pēc braucieniem ar autobusiem būtiski palielinājies divās galvenajās auditorijās. Viena no tām ir uzņēmēji, kas meklē iespējas samazināt izdevumus par darījumu braucieniem. Otra auditorija ir jaunieši un cilvēki, kuriem svarīgi ir ceļot, par to maksājot pēc iespējas mazāk. Tāpēc ar aprīli piedāvāsim Baltijā pirmos zemo cenu braucienus ar autobusiem,” skaidro H.Saarpuu.

Simple Express ir Baltijas vadošās autobusu kompānijas „LUX Express” zemo cenu zīmols, kurš ceļotājiem no Baltijas un Polijas piedāvā sasniegt populārākos galamērķus par zemāko cenu tirgū.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV