Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Piedzīvojumu un aktīvās atpūtas jomas speciālisti stāstīs par savu pieredzi pasākumā „Oranžais Tīģeris”

Inga Ludzeniece, 15.03.2010. 16:34

Piedzīvojumu organizācija „Lūzumpunkts” 2010.gada 18. martā plkst. 19:00 fotogrāfa Mārtiņa Plūmes fotostudijā (G.Zemgala gatve 67) rīko pieredzes apmaiņas pasākumu „Oranžais Tīģeris”, kurā dažādi piedzīvojumu un aktīvās atpūtas jomas speciālisti stāstīs par savu ceļojumu, braucienu, ekspedīciju un aktivitāšu pieredzi, kā arī par gaidāmās pavasara/vasaras sezonas iespējām Latvijā.
Piedzīvojumu un aktīvās atpūtas jomas speciālisti stāstīs par savu pieredzi pasākumā „Oranžais Tīģeris”

„Gribējām radīt pasākumu, kurā tie, kam patīk piedzīvojumi un aktīvā atpūta, var sanākt kopā un dalīties savā pieredzē nepiespiestā un patīkamā gaisotnē. „Oranžais Tīģeris” būs vieta, kur dalībnieki ne vien varēs dzirdēt aizraujošus stāstus par dažādiem piedzīvojumiem, bet arī uzzināt ļoti praktisku informāciju, piemēram, par to, kā, braucot ar snovborda dēli, neattapties lavīnas vidū vai arī kā no sava ceļojuma atbraukt ar elpu aizraujošām fotogrāfijām,” stāsta Māris Lazdiņš, viens no pasākuma organizatoriem un idejas autoriem.

Pasākuma programmā plānotiem runātāji un tēmas: 
Elbruss: lavīnbīstamība kalnos - Juris Zīģelis, piedzīvojumu programmu vadītājs, „Lūzumpunkts”
Taizeme: Ceļojumu fotografēšana  - Mārtiņš Plūme, fotogrāfs
Francija: Velo sagatavošana sezonai - Didzis Atars, kluba “Rotos” prezidents
Drošība pavasara ūdeņos - Kaspars Celmiņš, Kaspars Celmiņš, WW kajakeris, instruktors
Kaitborda iespējas Latvijā – Jānis Strazdiņš

Pēc pasākuma skatītāji, klausītāji un prezentāciju autori varēs turpināt diskusijas par iesāktajām tēmām un dalīties savos piedzīvojumu stāstos neformālā gaisotnē, tādējādi radot telpu un iespējas jaunām idejām.

Vairāk par pasākumu - www.luzumpunkts.lv

Pasākumu rīko „Lūzumpunkts” - organizācija, kura veido aizraujošus piedzīvojumus gan sev, gan citiem, tai skaitā snovborda un sērfa braucienus, augsto virvju programmas, pilsētas orientēšanās sacensības un citas aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV