Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Finnair nodrošinās lidojumus uz Singapūru

Lauma Ozoliņa, 12.07.2010. 10:30

Lidsabiedrība Finnair turpina izvērst aktīvu darbību Āzijā - tiks atklāts jauns lidojumu maršruts uz Singapūru. Finnair nodrošinās vienu no ātrākajiem lidojumiem starp Singapūru un Eiropu.

„Finnair Āzijas stratēģija darbojas izcili. Pieprasījums nemitīgi pieaug, tāpēc šobrīd ir īstais laiks palielināt mūsu lidojumu galamērķu skaitu un palielināt tirgus daļas strauji augošajā Āzijā. Šī stratēģija pavērs mums jaunas iespējas", uzskata Finnair prezidents un vadītājs Mika Vehvilāinens.

Finnair būs vienīgā aviokompānija, kas piedāvās ikdienas lidojumus starp Singapūru un Ziemeļeiropu, turklāt ar grafiku, kas atbilst biznesa pasažieru vajadzībām.

Mika Vehvilāinens: „Singapūra ir viens no svarīgākajiem galamērķiem Āzijā biznesa pasažieriem, jo daudzu Eiropas kompāniju darījumi notiek tieši tur. Savukārt Āzijas pasažieriem, izmantojot Finnair Singapūras lidojumu tīklu, būs iespēja doties uz 50 galamērķiem Eiropā."

Pateicoties visaptverošajam Finnair partneru tīklam, Singapūra ir ērts galamērķis arī ceļojumiem uz Austrāliju un Dienvidāziju. Tāpat Singapūras lidojums piedāvās lieliskas atpūtas ceļojumu iespējas gan uz Singapūru, gan blakus esošajām valstīm – Malaiziju un Indonēziju. Changi lidosta Singapūrā novērtēta kā viena no labākajām pasaules lidostām, kas piedāvā izcilu servisu un iekārtas tieši biznesa klases pasažieru vajadzībām.

Lidojumus uz Singapūru Finnair nodrošinās ar Airbus A340 lidaparātu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV