Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Punktuālākā aviokompānija pasaulē ir SAS

Marija Makareviča, 07.09.2010. 10:41

Apstiprinot Eiropas punktuālākās aviokompānijas statusu otro vasaru pēc kārtas, SAS Scandinavian Airlines paziņo par jaunu sasniegumu – lidsabiedrība tika atzīta par vispunktuālāko pasaulē. Ar punktualitātes rādītāju augustā 92,82%, SAS apsteidza pārējas pasaules aviokompānijas. Vēl tikai trīs citas lielākas lidsabiedrības – Korean Air Lines, ANA un Japan Airlines – pārsniedza rādītāju 90%.
Punktuālākā aviokompānija pasaulē ir SAS

„Esam lepni kļūt par pasaules punktuālāko lidsabiedrību un piedāvāt mūsu klientiem atbilstošo servisu kā nevienai citai aviokompānijai pasaulē", uzsver SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā Mareks Pedersens (Marek Pedersen).

Norvēģu lidsabiedrība Wideroe, kas arī pieder SAS grupai, ir atzīta par vispunktuālāko aviokompāniju reģionālo lidsabiedrību grupā. Augustā Wideroe punktualitātes rādītājs sasniedza 95,72%.

Punktualitātes mērījumus nodrošināja kompānija FlightStats, viens no lielākajiem neatkarīgajiem uzņēmumiem, kas veic aviokompāniju lidojumu monitoringu. FlightStats monitorings aptver kā reģionālas, tā arī lielākās lidsabiedrības (major airlines). Lai nodrošinātu pēc iespējas objektīvāko salīdzinājumu, tika analizēti dati atsevišķi reģionālo un lielāko lidsabiedrību grupās.

Papildus informācija ir pieejama www.flightstats.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV