Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pirmo reizi Jūrmala ar kūrortpilsētas stendu piedalās tūrisma izstādē Polijā „LATO 2011"

Inga Vonoga, 01.04.2011. 09:37

No 1. līdz 3. aprīlim Jūrmalas pilsētas dome ar savu stendu piedalās starptautiskajā tūrisma izstādē „LATO 2011" Varšavā, Polijā, kur kopā ar Jūrmalas pilsētas kūrortviesnīcu „Hotel Jūrmala Spa" un Latvijas viesnīcu un restorānu asociāciju prezentēs kūrortpilsētas tūrisma produktus un pakalpojumus.

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar šīs sezonas nozīmīgākajiem pasākumiem pilsētā, atpūtas un atveseļošanas iespējām Jūrmalas kūrorta rehabilitācijas centros un kūrortviesnīcās, spa un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī ar citiem tūrisma produktiem un pakalpojumiem.

Izstādes apmeklētāji saņems jauno tūrisma brošūru angļu un krievu valodā „Jūrmala" un citus informatīvos materiālus par visām Jūrmalas tūristu mītnēm, pasākumiem pilsētā, aktīvo atpūtu un pārējām iespējām.

Izstādē Jūrmalas pilsētas pašvaldība aicina apmeklēt kūrortpilsētu, kas 2010. gadā saņēma Eiropas Komisijas balvu kā Eiropas izcilākais tūrisma galamērķis Latvijā un kuru jau astoto reizi par labāko Baltijas jūras kūrortu ir nominējis interneta portāls www.zvezda.ru.

Tūrisma izstādes pirmajā dienā Latvijas Republikas vēstniecības telpās notiks darba seminārs „Atveseļošanās iespējas Jūrmalā. Atpūta Jūrmalā. Lielākie pasākumi", kurā piedalīsies Latvijas un Polijas tūrisma aģentūras un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Notiks arī kontaktbirža starp Latvijas un Polijas tūrisma profesionāļiem. Darba seminārs notiks ar Latvijas Republikas vēstniecības Polijā un AS „Latvijas Balzams", AS „Dzintars" un SIA „Saldus pārtikas kombināts" atbalstu.

„LATO" ir lielākā Polijas patērētāju izstāde, kura šogad notiek jau 16. reizi. Ik gadus šo izstādi apmeklē vairāk nekā 30 000 apmeklētāju un piedalās aptuveni 300 dalībnieku no dažādām valstīm.

Jūrmalas pilsētas domes un uzņēmēju dalību starptautiskajā tūrisma izstādē „LATO 2011" finansē no Eiropas Savienības aktivitātes „Ārējo tirgu apgūšana - ārējais mārketings" līdzekļiem saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru 2011. gada 31. janvārī noslēgto līgumu Nr. L-ĀTA-11-0513 par projekta „Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs un gadatirgos" īstenošanu. Jūrmalas pilsētas dome, kūrortviesnīca „Hotel Jūrmala Spa", projektā saņem 50% līdzfinansējumu no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV