Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks Starptautiskā Tūristu Gidu diena

EasyGet.lv, 16.02.2012. 12:46

Kopš 1980. gada 21. februāra tiek atzīmēta Starptautiskā Tūristu Gidu diena. Šogad tā tiks svinēta jau desmito reizi - 19. februārī, informē centra „ B&M" darba vadītāja Inese Sērdiene.

Tūristu gidu dienas būtība ir iepazīstināt un ieinteresēt rīdziniekus, kā arī Rīgas viesus (tanī skaitā ārzemniekus) ar galvaspilsētas kultūrvēsturiskiem objektiem, neparastiem maršrutiem un interesantiem notikumiem un popularizēt tūristu gidu profesiju.

Latvijas Profesionālo gidu asociācija (LPGA) (www.lpgatravel.lv) sadarbībā ar Profesionālās Izglītības centru „ B&M" (www.travel-bm.lv) šogad jau 10. gadu organizē šajā dienā bezmaksas ekskursijas latviešu, krievu, angļu, zviedru un vācu valodās.

Prakse ir pierādījusi, ka interese par šādām bezmaksas ekskursijām ir liela. Tāpēc, turpinot tradīciju, arī šogad dosim iespēju interesentiem piedalīties ekskursijās mūsu profesionālo tūristu gidu pavadībā ne tikai pa Vecrīgu, Bulvāru loku un Jūgendstilu, bet arī neparastākos maršrutos.

Interesentus aicināti pulcēties svētdien, 19. februārī, plkst. 11:00 un 13:00 pie Pulvertorņa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV