Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Piedzīvojumu parkā atklās jauno vasaras kameršļūkšanas trasi!

Informāciju sagatavoja SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””, 22.05.2007. 10:55 | komentāri (1)

Piektdien, 25.maijā, plkst. 14.00 Ventspils Piedzīvojumu parkā atklās jauno vasaras kameršļūkšanas trasi.. Trases nobrauciens ir 140 m garš ar četrām virāžām. Vasaras kameršļūkšanas trasē tiks izmantotas tās pašas kameras, kuras bija lietošanā ziemas trasē. Vasaras kameršļūkšanas trase izgatavota Itālijā, firmā „Neveplast” un tās uzstādīšanu veica itāļu speciālisti
Kameršļūkšnas trases izmantošanas maksa ir 1,50 Ls par pusstundu un 2 Ls par stundu, cenā iekļauts arī pacēlājs.

Piedzīvojumu parkā, kurš tiek veidots kā liels aktīvās atpūtas komplekss, bez kameršļūkšanas trases tiek piedāvāti arī citi aktīvās atpūtas pakalpojumi. Piedzīvojumu parkā ir iespēja braukt no kalna ar speciāliem skrejriteņiem, ir iespēja izmantot batutus un kalna nobrauciena dēļus (mountainbordus). Jau no maija sākuma Piedzīvojumu parkā darbojas arī šķēršļu trase, izveidotas piknika vietas un plānots uzstādīt arī kīkinga šūpoles.

Latvijas Jaunatnes olimpiādes laikā tika atklāta viena no pasaules labākajām BMX trasēm un drīzumā pabeigts tiks arī jaunais futbola – frīzbija laukums.

Cenas Piedzīvojumu parka pakalpojumiem ir zemākas nekā citiem šāda veida pakalpojumiem Latvijā. Skrejriteņu izmantošana stundā maksā 2 Ls, bet pusstundā 1,50Ls. Batutu izmantošana 10 min. maksā 0,50 Ls, bet kalna dēļu izmantošana 1 Ls pusstundā, tajā ietverta maksa par pacēlāju. Tāpat iespējams iznomāt gan ķiveres un elkoņu aizsargus, gan arī piknika piederumus.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV