Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Superpuikas turpina ceļojumu uz Zemes centru

Mārīte Lempa, 19.10.2009. 17:41

Ceturtdien 15. oktobrī, Rīgā norisinājās konkursa „Superpuika 2010” 1. kārta jeb „Ceļojuma uz Zemes centru” 1. posms.
Superpuikas turpina ceļojumu uz Zemes centru

Galerijas:

Konkursam savu dalību bija pieteikuši 175 dalībnieki no kuriem konkursā startēja - 172. „Superpuika 2010” titula īpašnieks tiek meklēts veicot ceļojumu uz Zemes centru, lai izpētītu un iepazītu pašiem sevi, kā arī noskaidrotu, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm.

Konkursa 1. kārta norisinājās Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” un tika veltīta ceļojuma transporta līdzekļa ekipējuma, tehniskajai sagatavei. Šeit, simulētā Zemes atmosfērā jeb gaisā, līdzīgi kā gatavojoties ceļojumam kosmosā, tika pārbaudīta puišu fiziskā sagatavotība, tehniskās un praktiskās  iemaņas, kā arī radošums un erudīcija.

Pēc sīvas cīņas 2. kārtā piedalīsies 32 dalībnieki no Rīgas (Vidzemes priekšpilsēta, Centra rajons, Latgales priekšpilsēta, Ziemeļu rajons), Daugavpils, Jēkabpils, Stalģenes, Mārupes, Jelgavas, Saldus, Vecpiebalgas, Ogres, Aizputes, Valmieras, Saulkrastiem, Daudzeses, Liepājas, Ādažiem, Inčukalna, Riebiņiem, Sesavas, Rožupes:

Eduards Ancāns, Kristers Aparjods, Dāvis K. Avotiņš, Helvijs Babris, Ralfs Bankovs, Andris Berģis, Dāvis Artūrs Bite, Mareks Čubajs, Jānis Valdemārs  Eliāss, Kristers Gulbis, Juris Jurāns, Matīss Krišfelds, Arnolds Jānis Krauklis, Kristaps Krauze, Valts Liepiņš, Jānis Rainers Locs, Lauris Rihards Meimanis, Ņikita Osipovs, Edijs Ostapko, Reinis Plēsums, Andris Puduls, Antons Puhoviks, Oskars Ravdiņš, Rinalds Romāns, Kārlis Rušmanis, Artūrs Sabulnieks, Rinalds Sviķis, Deniss Šarovs, Reinis Tālmanis, Mārcis Vasiļevskis, Rainers Vorslavs un Reinis Znotiņš.

„Superpuika” ir konkurss 11 un 12 gadīgiem zēniem, kuri vēlas sevi izaicināt un pierādīt ekstrēmu, tehnisku, radošu un praktisku uzdevumu veikšanā. Konkurss 2009/2010. mācību gadā norisinās jau 19. reizi.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Konkursu atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Foto: Gunta Andersone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV