Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Darbu sācis smiltsērkšķu produktu BIO2YOU internetveikals

Rita Stražinska, 25.02.2010. 14:12 | komentāri (1)

Sākot no šodienas, darbu sācis smiltsērkšķu produkcijas BIO2YOU internetveikals, uzņēmuma mājas lapā www.bio2you.lv, piedāvājot iegādāties visus BIO2YOU produktus –  100% dabisku, Latvijā audzēta un ražotu smiltsērkšķu sulu, kas garšas uzlabošanai nedaudz papildināta ar ābolu sulu un fruktozi, uztura bagātinātāju – smiltsērkšķu eļļas kapsulas, kā arī dažādus krēmus. Veicot pirkumus internetveikalā, BIO2YOU produktus iespējams iegādāties ar atlaidi. Pasūtījumu piegāde tiks nodrošināta ne tikai visas Latvijas, bet pat Eiropas mērogā.

Attīstot un paplašinot produktu tirdzniecības tīklu, BIO2YOU savu produkciju piedāvā iegādāties 23 tirdzniecības vietās visā Latvijā.

BIO2YOU smiltsērkšķu produkti ir nopērkami lielveikalos “Sky” un “Stockmann”, ekoloģisko produktu veikalos “Biotēka”, parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” (t/p Alfa, t/c Rīga Plaza un t/c Spice) un “Kolonna” (t/c Rīga Plaza, t/c Spice, t/c Mols, t/c „Origo” un veikalos Rīgā (Brīvības ielā 55), Jūrmalā (Lielupē, Viestura ielā 22), Jelgavā (t/c Pilsētas Pasāžā, Driksas ielā 4) un Ventspilī (t/c Tobago, Lielajā prospektā 3/5), kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” (t/p Alfa un t/c Panorama Plaza).

BIO2YOU attīstījis smiltsērkšķu produktu līniju, balstoties uz zinātnieku atzinumiem, ka smiltsērkšķis ir īpaši unikāls dabas produkts. Tas ir viens no labākajiem zināmajiem E un C vitamīnu, Beta-karotīna, nepiesātināto taukskābju, kā arī būtisku aminoskābju avotiem, kas strauji uzlabo imunitāti, veicina ķermeņa šūnu aizsardzību, palīdz saglabāt normālu asinsspiedienu, pazemināt holesterīna līmeni, uzturēt sirds veselību, samazināt iekaisuma procesus, kā arī veicina garīgās darba spējas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV