Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Tuvojas konkursa „Superpuika 2010” fināls

Mārīte Lempa, 09.03.2010. 10:38

23. martā Rīgas Cirkā  noslēgsies konkurss „Superpuika 2010”. Konkursa finālā Ceļojumā un Zemes centru dosies 10 stiprākie un veiklākie Superpuikas.
Tuvojas konkursa „Superpuika 2010” fināls

No pagājušā gada oktobra Tehniskās jaunrades nams “Annas 2” meklē Superpuiku 2010, veicot ceļojumu uz Zemes centru, kura laikā puikām jāpārvar
vairāki grūtību un šķēršļu līmeņi, ceļojot cauri gaisam, zemei, ūdenim
un ugunij.

Ceļojuma laikā dalībniekiem bija jānoskaidro – kā pagatavot pazemes braucamrīku, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm, kā nezaudēt izturību un izveicību mežonīgos apstākļos, kā sniegt palīdzību nelaimē nonākušajiem, kā rūpēties par četrkājainajiem draugiem un kā, iepazīt un izmantot zemes dotos materiālus u.c.

Konkursa finālā jeb Pazemes Olimpiskajās spēlēs 10 stiprākie un veiklākie puikas caur pazemes ūdeņiem tuvosies Zemes dzīlēm, līdz 4 izveicīgākie nokļūs pašā Zemes centrā, kur ekstremālos apstākļos uguns stihijas zīmē tiks noskaidrots Superpuika 2010.

Pazemes Olimpisko spēļu programmā: traki un aizraujoši uzdevumi, Olimpisko spēļu komentētājs Ufo, mītiski pazemes iemītnieki un braucamrīki, zemes dzīļu skaņas, staigājoši roboti, pazemes DJ Krī, perkusionisti un daudz kas cits.

Atgādinām, ka „Superpuika 2010” kandidāti ir:

Helvijs Babris (Vecpiebalgas novada Taurenes pamatskola), Ralfs Bankovs (Rīgas 6. vidusskola), Artūrs Stabulnieks (Riebiņu vidusskola), Arnolds Jānis Krauklis (Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskola), Kārlis Rušmanis (Jelgavas 4. vidusskola), Oskars Raudiņš (Rīgas Kristīgā vidusskola), Lauris Rihards Meimanis (Aizupes pamatskola), Rainers Vorslavs (Jelgavas 4. vidusskola), Edijs Ostapko (Ādažu vidusskola), Mārcis Vasiļevskis (Saldus sākumskola).

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV