Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Modes Brokastīs viesosies mūziķis Gustavo

EasyGet.lv, 27.10.2011. 13:40

29.oktobrī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās mūziķi Gustavo, lai ar filozofisku ironiju parunātu par ikdienas notikumiem un cilvēkiem mums apkārt, informē Agnija Jankovska. Kas slēpjas aiz talantīgā mūziķa, vai dziedot par dzīves problēmām, ir iespējams tās arī atrisināt? Sarunas tiešraide internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.
Modes Brokastīs viesosies mūziķis Gustavo

„Ja godīgi, es neesmu sajūsmā par latviešu repu, un man šis mūzikas virziens pie mums šeit, neliekas nekas īpašs. Tomēr jāatzīst, ka Gustavo mūzikai piemīt savs šarms. Es tikai to īsti neizjūtu viņa ģērbšanās stilā. Jautājumi ko es viņam uzdošu noteikti būs par to, kā viņš pats vērtē sevi un savu ģērbšanās stilu. Gustavo personībā slēpjas dziļa filozofija, es noteikti to centīšos atkost," saka Dāvids.

Gustavo sāka muzicēt 1995. gadā, kad tika nodibināta grupa „Fact", tajā viņš bija galvenā persona, kas rakstīja visus dziesmu tekstus un darīja vēl daudz ko citu. Grupa pastāvēšanas laikā ierakstīja un izdeva debijas albumu "Fact", kā arī trīs singlus: "Creepin' Shadows", "3 Times Knowing", "My Riga". Savu solo karjeru Gustavo uzsāka 2002.gadā pēc „Fact" izjukšanas, kad pēc 2-3 gadu ilgas klusēšanas iznāca viņa maksisingls. Viņš ir producējis grupas Prāta Vētras albumu "Tur kaut kam ir jābūt" Gustavo ir pieckārtējs Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ieguvējs.

„Gustavo neatbilst mūsu tradicionāliem uzskatiem par to, kāds ir reperis. Viņš rada pavisam citu priekšstatu par sevi. Dažreiz liekas, ka varbūt tā ir tāda spēle ar dziesmu klausītāju. Es zinu, ka viņš ir ļoti interesanta personība, tāpēc mūsu saruna noteikti izvērtīsies patiesi aizraujoša. Kas zina varbūt mēs kopīgi atrisināsim kādu sabiedrības problēmu?" saka Elita Patmalniece.

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 29.oktobra „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Tirdzniecības parks „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Foto: Gustavo. Foto (c) Māris Lapiņš (ML Studio)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV