Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Gustavo savu talantu mantojis no vectēva

EasyGet.lv, 31.10.2011. 13:10

Sarunu šovā „Modes Brokastis", kas notika 29.oktobrī T/c „Galerija Centrs", Dāvids un Elita Patmalniece sarunājās ar mūziķi un producentu Gustavo, informē Nords Porter Novelli projektu vadītāja Agnija Jankovska. Šova laikā Elita un Dāvids skatītājiem sniedza ieskatu modes aktualitātēs un centās atklāt, vai Gustavo savu dzejnieka talantu ir mantojis no vectēva. Šova ierakstu iespējams noskatīties internetā - mode.galerijacentrs.lv.
Gustavo savu talantu mantojis no vectēva

Rudens noskaņās T/c „Galerija Centrs" notika aizraujošais šovs ar Elitu un Dāvidu – Modes Brokastis. Šoreiz uz sarunu bija aicināts mūziķis Gustavo, kas ar savu harizmu apbur daudzus. Skatītājus visvairāk interesēja Gustavo profesionālais talants, kas vienmēr ir bijis neatklājams noslēpums, jo daudzi cilvēki ir atzinuši, ka Gustavo piemīt īpašs šarms un spēja likt ar saviem dziesmu tekstiem daudziem aizdomāties par ikdienas notikumiem mums apkārt.

„Es zināju, ka viņš nav tik nopietns kā no malas izskatās. Sarunas laikā visiem bija iespēja redzēt cik Gustavo ir laba humora izjūta. Es noteikti teiktu, ka labākais viņa atzinums ir par sievietēm, jo kā atzina pats Gustavo, redzot uz ielas sievieti, viņš to iedomājas kailu – ar grāmatu rokās. Bet runājot nopietni, tagad arī es pārliecinājos par to, ka Gustavo ir ļoti harizmātisks cilvēks, " saka Dāvids.

Gustavo intervijas laikā atzina, ka apģērbu viņam palīdz izvēlēties māsa, vai viņa meitene, šajā ziņā viņš pilnīgi uzticoties sev tuvām sievietēm. Atbildot uz jautājumu, ar ko viņam asociējas Latvija, mūziķis atzina, ka ar ģimeni. Pašlaik Gustavo ir sevis meklējumos, jo skaidri vēl nav sevi definējis, kas viņš ir – mūziķis, reperis, producents vai vienkārši cilvēks?

„Gustavo ir cilvēks, kas laika gaitā ir mainījies, es pat teiktu izejot cauri dažādiem dzīves posmiem, pieaudzis, to noteikti var pamanīt. Tā iekšējā harmonija, kas staro uz āru ir acīm redzama. Es domāju, ka droši var teikt, ka Gustavo sevī apvieno daudzus talantus, un saliekot kopā šos talantus, mēs redzam ļoti labus iznākumus, " uzskata Elita Patmalniece.

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 29.oktobra „Modes Brokastis" notika t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", tiešraides ierakstu iespējams noskatīties internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Tirdzniecības parks „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Foto: Gustavo "Modes brokastīs". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV