Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Tuvojas skaistuma svētki "Baltic Beauty 2012" Ķīpsalā

EasyGet.lv, 17.10.2012. 09:46

No 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā 8. reizi notiks nozīmīgākais un lielākais skaistumkopšanas projekts Baltijā un Skandināvijā – izstāde "Baltic Beauty 2012", kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus.

"Baltic Beauty" ir iedvesmas avots visiem, kuri apzinās savu piederību skaistuma pasaulei. "Baltic Beauty" ir kļuvis par plašāko skaistumkopšanas projektu Baltijas valstīs un Skandināvijā, kā arī nozīmīgu skaistumkopšanas kultūras attīstības virzītājspēku. "Baltic Beauty" koncentrē skaistumkopšanas aktualitātes no Eiropas, Āzijas un Amerikas zinātniekiem, ražotājiem, tirgotājiem, praktiķiem, meistariem un māksliniekiem.

Izstādē vairāk nekā 280 kompānijas no Latvijas un ārvalstīm piedāvās produkciju no 37 pasaules valstīm – gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, gan plaša patēriņa produktus, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē.

Trīs dienu laikā Ķīpsalā risināsies vairāk nekā 45 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem, kā arī interesants un aizraujošs šovs ikvienam skatītājam.

Šajās dienās Ķīpsalā notiks dažādi profesionālo aktualitāšu semināri, lai apmeklētāji un skaistumkopšanas industrijas pārstāvji saņemtu pašu jaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem.

Norises vieta:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā
Darba laiks:
2.-3. novembrī no plkst. 11.00–20.00
4. novembrī no plkst. 11.00–19.00
Ieejas biļetes:
Pieaugušajiem – Ls 3,50
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,50
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV