Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Studentu Paradīze meklē Gada Studenti 2013

Easyget.lv, 19.08.2013. 13:50

Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki „Studentu Paradīze” izsludina foto konkursu meitenēm „Gada Studente 2013”

Konkurss notiek sadarbībā ar žurnālu FHM un kosmētikas kompāniju AVON, galvenā balva – fotosesija žurnālā un dāvanu komplekts 100 latu vērtībā. Studentu svētki norisināsies 27.septembrī Arēnā Rīga, kad tiks paziņota konkursa „Gada Studente 2013”uzvarētāja, informē organizatoru pārstāve Danuta Jasmane.

Konkursam tiek aicinātas pieteikties meitenes, kas sasniegušas vismaz 18 gadu vecumu un studē kādā no Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Dalībniecēm līdz 13.septembrim jāiesūta sava bilde, kas piedalās balsošanā portālā Draugiem.lv, un 10 labākās dalībnieces tiksies 2.kārtā Studentu Paradīzes iesildošajā pasākumā 19.septembrī. Vairāk informācijas par pieteikšanos: www.studentuparadize.lv.

Labākā foto konkursa „Gada studente” dalībniece tiks paziņota un apbalvota „Studentu Paradīzes” noslēguma pasākumā Arēnā Rīga 27. septembrī. Uzvarētāja iegūs galveno balvu - fotosesiju žurnāla „FHM” novembra numurā, kā arī dāvanu komplektu 100 LVL vērtībā no „AVON Cosmetics”.
Atgādinām, ka biļetes uz Studentu Paradīzi 2013 nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena iepriekšpārdošanā sākot ar Ls 4,79. Swedbank jauniešu karšu īpašniekiem biļešu cena Ls 3,79.

Studentu Paradīze ir grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 11 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem. Studentu Paradīzi raksturo: studenti no 25 augstskolām, vairāk kā 5 skatuves, 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm, dejas, šovi, konkursi un augstskolu un svētku atbalstītāju stendi. Šogad pasākumā uzstāsies grupa „Bedwetters”, grupa „Astro'n'out”, Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA un daudzi citi mākslinieki.

Studentu Paradīze 2013 notiek ar Swedbank jauniešu kartes OPEN atbalstu.

Vairāk informācijas Studentu Paradīzes 2013 mājas lapā: http://www.studentuparadize.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV