Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lieldienu svinēšana Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā

LU Preses centrs, 06.04.2009. 10:18

Svētdien, 12.aprīlī Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina lielus un mazus vērot pavasara atnākšanu un svinēt Lieldienas. LU Botāniskajā dārzā šobrīd plaukst sniegpulksteņi, lazdas un erantes, dīgst zāle un veras pumpuri. Dārza apmeklētājiem Lieldienu svētdienā būs sagatavoti arī īpaši pasākumi un atrakcijas.

Bērnu un lielo priekam būs aplūkojami pundurtruši, ko iegādāties piedāvās Latvijas šķirnes trušu audzētāju asociācija. Paredzētas arī nelielas izjādes zirga mugurā. Varēs piedalīties olu krāsošanas un rotāšanas meistardarbnīcas, kā arī orientēšanās spēlēs dendrārijā. Lai startētu olu ripināšanas sacensībās, līdzi jāņem pašu krāsotas olas. Āra pastaigu nogurdinātie varēs atpūsties Palmu mājā klausoties putnu dziesmās, aplūkojot vēli ziedošās acāliju šķirnes, citronu, ananāsu un citu svešzemju augu gatavošanos pavasarim. Lai pavasarīgi izrotātu savu dzīvesvietu, būs iespēja iegādāties telpaugus. Dārzu kopēji varēs nopirkt dāliju gumus un dažādu dekoratīvo augu stādus.

Lieldienu svinētāji tiek gaidīti 12. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 15:00 Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. LU Botāniskais dārzs ir atvērts katru dienu no 9:00 līdz 16:30.

Ieejas maksa:
Skolēniem 0,50 Ls
Studentiem, pensionāriem 1,00 Ls
Pieaugušajiem 1,50 Ls
Ieeja bez maksas:
Pirmsskolas vecuma bērniem
Uzrādot apliecību:
LU studentiem un darbiniekiem
Invalīdiem (I un II grupas)
Bērniem bāreņiem
Daudzbērnu ģimenēm
Politiski represētajām personām

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV