Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Biedrība „Cita Rīga” aicina piedalīties „Rīgas Sarunās” – tematiskās pastaigās

Inese Grandāne, 21.04.2009. 10:30

„Rīgas Sarunas” nav plānotas kā ekskursijas tradicionālajā nozīmē ar gidu, kas ir galvenā persona. Tās ir plānotas kā sarunas, kuru laikā būs iespējams apmainīties ar iespaidiem un uzzināt daudz ko jaunu par kādu Rīgas vēsturisko rajonu.

Pirms „Rīgas Sarunām” mēs būsim sagatavojuši konkrētu maršrutu (tematisko pastaigu) ar galvenajiem objektiem, tomēr tā būs tikai maza daļiņa no Sarunas. Līdz ar to plānotās Rīgas sarunas savā starpā būs atšķirīgas, lai gan notiks vienā Rīgas rajonā. Sarunas galvenais uzdevums būs iepazīstināt ar vispār zināmiem vēsturiskiem faktiem, cilvēku atmiņām un asociācijām par konkrētu vietu.  

„Rīgas Sarunas” dalībnieki tiks nodrošināti ar uzskates un informatīviem materiāliem, kuros būs attēlotas katras Sarunas vadlīnijas un galvenie objekti ar fotoattēliem, lai katra Saruna atstāj kaut ko paliekošu.

Kā pirmās tematiskās „Rīgas Sarunas” tiek piedāvātas Sarkandaugava (pirmdien, trešdien un piektdien) un Maskavas priekšpilsēta (otrdien, ceturtdien un sestdien). Sarunas sākums plānots ap pl.18.15 darbdienu vakaros un sestdienās ap pl.12.00. Pirmā „Rīgas Saruna” plānota 2009. gada 27. aprīlī.

„Rīgas Sarunās” aicināti piedalīties visi interesenti, bez vecuma ierobežojuma. Lai piedalītos „Rīgas Sarunās” iepriekš jāpiesakās uz e-pastu sarunas@citariga.lv norādot vēlamo datumu. Sīkāku informāciju iespējams saņemt rakstot uz e-pastu vai zvanot 26143120.

Katrā „Rīgas Sarunā” varēs piedalīties 8- 12 dalībnieki, lai tā tiešām varētu izvērties par sarunu. Vienas „Rīgas Sarunas” ilgums 1-1,5 stundas.

Dalības maksa vienā „Rīgas Sarunā” 2,00 Ls 

www.citariga.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV