Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Laikraksta "Diena" satura veidošanā iesaistījušies "Dienas Biznesa" žurnālisti

LETA, 13.10.2009. 09:56

Pēc daļas laikraksta "Diena" žurnālistu aiziešanas avīzes satura veidošanā iesaistījušies laikraksta "Dienas Bizness" žurnālisti.

Šodien rakstus speciāli "Dienai" veidojuši "Dienas Biznesa" žurnālisti Katrīna Iļjinska, Vēsma Lēvalde, Madara Fridrihsone, Guna Gleizde, Līva Melbārzde, Sandra Dieziņa, savukārt "Dienas" komentārus rakstījuši Andrejs Vaivars un Māris Ķirsons no "Dienas Biznesa".

LETA jau ziņoja, ka izdevniecības "Dienas mediji" galvenā redaktore Nellija Ločmele, laikraksta "Diena" galvenā redaktore Anita Brauna, Komentētāju nodaļas vadītājs Pauls Raudseps, kā arī vairāki laikraksta žurnālisti iesnieguši atlūgumus un pametuši laikrakstu "Diena".

"Dienas" galvenās redaktores pienākumus pagaidām pilda laikraksta "Dienas Bizness" galvenā redaktore Dace Andersone.

Savukārt no laikraksta "Diena" aizgājušie žurnālisti reģistrējuši domēnu "citadiena.lv" un tagad kā komunikācijas kanālu ar sabiedrību izmanto "www.citadiena.lv". Taču tiek meklēti investori jauna medija izveidei, un tas, visticamāk, būs drukātā formā, biznesa informācijas portālam "Nozare.lv" iepriekš atzina Ločmele.

LETA jau ziņoja, ka AS "Diena" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Tralmaks 9.oktobrī informēja, ka par laikrakstu "Diena" un "Dienas Bizness" īpašniekiem kļuvusi Roulendu ģimene no Anglijas.

Roulendu ģimene iepriekš bija izsniegusi aizdevumu, lai Tralmakam piederošais uzņēmums "Nedela S.A." iegādātos minētos laikrakstus. Tagad šis aizdevums restrukturizēts par 100% akcijām uzņēmumā "Nedela S.A.", līdz ar to Tralmaks vairs nav šo laikrakstu īpašnieks.

Savukārt Tralmaks turpinās vadīt uzņēmumu - viņš būs AS "Diena" valdes priekšsēdētājs un atbildēs par uzņēmuma tālāko attīstību.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV