Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Universitāte parakstīs sadarbības līgumu ar Latvijas Mūzikas akadēmiju

LU Preses centrs, 02.11.2009. 13:03

Lai nodrošinātu Latvijas studentiem lielākas iespējas studijās un zinātniskajā pētniecībā, 2009.gada 3.novembrī tiks parakstīts Latvijas Universitātes un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas sadarbības līgums.

To Latvijas Universitātes (LU) centrālajā ēkā Raiņa bulv. 19 plkst. 15 parakstīs LU rektors Mārcis Auziņš un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas rektors Artis Sīmanis.

Līgums paredz sadarboties izglītības jomā, studijās, zinātniskajā darbībā, inovāciju jomā, kā arī kultūras un atpūtas pasākumu organizēšanā.

Plānots, ka līgums sekmēs savstarpēju studējošo apmaiņu visos studiju līmeņos, dodot iespēju apgūt studiju kursus un izmantojot mācību un pētnieciskās laboratorijas. Paredzēta sadarbība arī ārzemju studentu apmācībā, tālākizglītības jomā un akadēmiskā personāla apmaiņā, kā arī kopēju akadēmiskā personāla zinātniskās un metodiskās kvalifikācijas paaugstināšanas pasākumos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV