Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT 18. novembrī piedāvā īpašu svētku programmu

Zane Pētersone, 10.11.2009. 11:35 | komentāri (1)

18. novembrī, svinot Latvijas jubileju, LNT piedāvā īpašu svētku programmu ar filmu pirmizrādēm, svētku reportāžām no 11. novembra krastmalas un sirsnīgu koncertu.

18. novembra rītā plkst. 9:55 LNT piedāvā TV pirmizrādi animācijas filmiņai „Jezga džungļos”, kura priecēs visus mazos skatītājus. Džungo ir pasaules retākais un jaukākais radījums. Viņa mājvieta ir džungļi. Tomēr, kā jau tas mēdz būt, ļauni cilvēki grib nomedīt šo reto džungļu dzīvnieciņu. Profesors Strikss grib Džungo klonēt un pārdot viņa klonus visā pasaulē. Tāpēc Džungo dzīvo pie Kotlešu Čārlija, kas taisa pasaulē gardākās kotletes, tomēr pie viņa ir ziema un aukstums. Alkas pēc džungļiem liek Džungo un viņa draudzenītei lapsiņai Ritai iekulties piedzīvojumos, un kopā viņi cenšas izvairīties no alkatīgo mednieku uzbrukumiem. Džungo kļūst gan par reklāmas zvaigzni, gan jaguāra medījumu, kā arī nonāk ļaunā profesora nagos.

Plkst. 14:00 LNT Ziņu dienesta speciālizlaidums, kura laikā tiešraidē no 11. novembra krastmalas rādīsim Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku svētku parādi.

Bet plkst. 15:00 LNT ēterā pirmizrāde dokumentālajai filmai „Bēgums”. Šis ir stāsts par aizbraucējiem no Latvijas, kuri Īru jūras sāļajos ūdeņos lasa gliemežus. Vidusskolniece, pieredzējusi čigāniete, bijušais cietumnieks un diplomēts mākslinieks, dzīvojot zem viena jumta, vienojas kopīgam smagam darbam un rosina domāt - braukt vai nebraukt prom no Latvijas.

Plkst. 20:00 LNT Ziņu ietvaros tiešraidē no Brīvības pieminekļa rādīsim Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera svētku uzrunu.

Savukārt, tieši plkst. 21:00 LNT aicina – visi kopā dziedāsim Latvijas himnu, Rīgā, visos Latvijas pagastos, katrā mājā un visā plašajā pasaulē! Uzreiz pēc tam, tiešraidē rādīsim arī krāšņo svētku uguņošanu.

Plkst. 21:20 LNT ēterā sirsnīgs skanīgāko dziesmu koncerts no Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkiem. 

Bet pašā vakarā, plkst. 23:00 LNT piedāvā latviešu filmas „Kailums” pirmizrādi TV ekrānos! Filma veidota pēc Zigmunda Skujiņa romāna motīviem. Viktors ieradies Rīgā, lai beidzot satiktu meiteni, ar kuru internetā sarakstās jau vairākus mēnešus. Vēstules bijušas patiešām sirsnīgas un jaukas, abi viens otram uzticējuši tik daudz ko... Varbūt tāpēc Viktoram tagad šķiet, ka Paula ir viņam vistuvākais cilvēks? Tomēr ir lietas, kuras arī nav uzticējuši: viņš – ka tikai uzdevies par Aleksandru, pazīstamu žurnālistu, viņa – ka ievietojusi ne savu fotogrāfiju un rakstījusi nemaz ne savā vārdā...    

Būsim svētkos kopā! LNT – Tava televīzija no sirds!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV