Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Izsludināta pieteikšanās vasaras skolai kognitīvajās zinātnēs un semantikā

Jurģis Šķilters, 16.12.2009. 17:33

No 2010.gada 19. līdz 29. jūlijam notiks 2. Starptautiskā vasaras skola kognitīvajās zinātnēs un semantikā „Analītiskais pragmātisms, semantiskais inferenciālisms un loģiskais ekspresīvisms“.

Šogad skolas tēma būs analītiskā pragmatisma jautājumi un konteksts, kādā tie ir izveidojušies. Nozīmes un diskursa prakses attiecības, loģiskās izteiksmes specifika un tās saistība ar nozīmi un ikdienas komunikāciju. Vasaras skola sniegs sistemātisku un vēsturisku analītiskā pragmātisma skatījumu.

Vasaras skolas pasniedzēji būs vadošie savas jomas speciālisti; viņu vidū analītiskā pragmātisma nozīmīgākais pārstāvis filozofijā prof. Roberts Brendoms no Pitsburgas Universitātes, ASV.

Vasaras skola ir lieliska iespēja ne tikai apgūt vienu no aktuālākajiem jautājumiem starpdisciplinārajās kognitīvajās zinātnēs, bet arī iemācīties akadēmisko rakstību visaugstākās raudzes pasniedzēju vadībā.

Vasaras skolu organizē Latvijas Universitātes Kognitīvo zinātņu un semantikas centrs sadarbībā ar Kanzasas Valsts universitāti.

Pieteikšanās līdz 2010.gada 15.aprīlim

Plašāka informācija un pieteikšanās veidlapa: www.lu.lv/isscss/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV