Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana 2009./2010. ak.g. pavasara semestrī

LU Preses centrs, 17.12.2009. 14:40

2010.gada 4.janvārī Latvijas Universitātē sāksies pieteikumu pieņemšana vienā pamatstudiju līmeņa un četrās augstākā līmeņa studiju programmās. Pieteikumus varēs iesniegt fakultātēs. Šogad pirmo reizi notiek uzņemšana profesionālajā maģistra studiju programmā Dokumentu un arhīvu pārvaldība, kas ir pirmā šāda veida programma Latvijā.

No 6.līdz 15.janvārim Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē pieteikumus varēs iesniegt studijām pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā Pirmsskolas izglītības pedagogs.

No 11. līdz 15.janvārim Juridiskajā fakultātē pieteikumus varēs iesniegt studijām profesionālajā maģistra studiju programmā (PMSP) Tiesību zinātnes. Šajā programmā ir 10 valsts finansētās studiju vietas. PMSP Starptautiskais bizness (ar specializāciju eksporta menedžmentā), un maģistra studiju programmā Vadības zinības pieteikumu pieņemšana notiks no 12. līdz 26. janvārim Ekonomikas un vadības fakultātē.

Savukārt jaunajā PMSP Dokumentu un arhīvu pārvaldība pieteikumus varēs iesniegt no 4.līdz 18.janvārim Sociālo zinātņu fakultātē.

Vairāk par uzņemšanas nosacījumiem un prasībām: www.gribustudet.lv , informācijas tālrunis 67034444.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV