Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sākas ziemas izlaidumi Latvijas Universitātē

LU Preses centrs, 08.01.2010. 10:07

Šodien, 2010.gada 8.janvārī Latvijas Universitātē sākas ziemas izlaidumi. Pirmie šogad diplomus saņems 74 Juridiskās fakultātes absolventi. Pavisam laikā līdz februāra beigām uz izlaidumiem pulcēsies 6 fakultāšu absolventi.

Lielākā daļa izlaidumu notiks Lielajā aulā, Raiņa bulv. 19. Ņemot vērā to, ka vairākās studiju programmās rit studiju gala pārbaudes darbi, precīzs absolventi skaits visās studiju programmās vēl nav zināms.

Juridiskās fakultātes Tiesību zinātņu bakalaura studiju programmas izlaidums sāksies 8.janvārī plkst. 13.00 Lielajā aulā. 65 absolventi programmu apguvuši nepilna laika klātienes, bet 9 - pilna laika klātienes studijās.

27.janvārī plkst. 14.00 paredzēts Medicīnas fakultātes izlaidums. 5.februārī plkst. 13.00 notiks Juridiskās fakultātes Tiesību zinātņu maģistra studiju programmu (profesionālās un akadēmiskās) izlaidums. Sagaidāms, ka diplomus saņems aptuveni 120 absolventi.

Ekonomikas un vadības fakultātes absolventiem divi izlaidumi notiks 5.februārī plkst. 16.00 un 18.00. Diplomus saņems aptuveni 180 Vadības zinību bakalaura studiju programmas absolventi, otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas Grāmatvedība, analīze un audits 27 absolventi, 15 profesionālā maģistra studiju programmas Grāmatvedība un audits beidzēji, kā arī citu studiju programmu absolventi.

12.februārī plkst. 11.00 uz izlaidumu pulcēsies aptuveni 65 Humanitāro zinātņu fakultātes absolventi. Starp viņiem 18 otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas Tulkotājs, 35 Angļu filoloģijas bakalaura programmas, kā arī vairāki Āzijas studiju bakalaura programmas un Vācu filoloģijas bakalaura studiju programmas absolventi.

Ķīmijas fakultātes 50 Darba vides aizsardzības un ekspertīzes profesionālo studiju programmas un 10 Vidusskolas ķīmijas skolotāja profesionālo studiju programmas absolventiem izlaidums notiks 12.februārī plkst. 14.00.

26. un 27.februārī uz izlaidumiem pulcēsies gandrīz 500 dažādu Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes absolventi. Starp viņiem visvairāk – 175 – otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu Pirmsskolas skolotājs un Pirmsskolas izglītības pedagogs absolventi, kā arī 107 Pedagoģijas bakalaura studiju programmas absolventi, 90 otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas Skolotājs, 70 Izglītības zinātnes un Izglītības vadības maģistrantūras programmu absolventi, kā arī citu programmu beidzēji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV