Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Iespēja atsākt studijas LU Datorikas fakultātē

Jeļena Poļakova, 24.02.2010. 15:08

Piektdien, 5. martā, Latvijas Universitātes Datorikas fakultātē tiks sniegtas konsultācijas tiem, kas ir pārtraukuši datorikas studijas un vēlas tās atsākt, īpaši pievēršot uzmanību bezdarbniekiem, kas savulaik studijas ir pārtraukuši, taču šobrīd vēlētos turpināt studēt. Ikviens, kas apsver domu turpināt kādreiz pārtrauktās datorikas studijas ir gaidīts laikā no plkst. 12:00 līdz 14:00 Rīgā, Raiņa bulv. 19., 327.telpā.

„Latvijas valdība ir nolēmusi atbalstīt bezdarbniekus, kuri dažādu iemeslu dēļ savulaik nav pabeiguši studijas. Valsts finansēs profesionālo augstākās izglītības programmu studiju vietas un piešķirs stipendijas studiju atsācējiem. Priekšnosacījumi: studijas ir pārtrauktas vismaz gadu pirms bezdarbnieka statusa iegūšanas un līdz diplomam atlicis studēt ne vairāk kā 18 mēneši. Mūsu divgadīgā studiju programma "Programmēšana un datortīklu administrēšana" ir ļoti piemērota šāda valsts atbalsta īstenošanai. 5. martā "E-prasmju nedēļas" ietvaros interesenti varēs uzzināt, vai viņu līdz šim iegūtā izglītība ir pietiekama minētās studiju programmas absolvēšanai valdības noteiktajā laikā,” stāsta Datorikas fakultātes dekāns prof. Juris Borzovs.

Konsultācijas notiks Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas un Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotā projekta „E-prasmju nedēļa Latvijā” ietvaros, kura mērķis ir iedzīvotāju sekmīga integrācija informācijas sabiedrībā.

Konsultāciju laikā interesanti ar dekānu varēs pārrunāt programmas saturu, studiju atsākšanas nosacījumus, iespējas izmantot Nodarbinātības valsts aģentūras finansiālu atbalstu un citus interesējošos jautājumus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV