Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Notiks seminārs „Vadīt profesionāli – pārvarēt krīzes situāciju”

LU Preses centrs, 18.03.2010. 14:18

19.martā no plkst. 10.00 līdz 16.00 LU Vadības un uzņēmējdarbības centrs rīko bezmaksas semināru uzņēmējiem par aktuālajiem finanšu un projektu vadīšanas jautājumiem „Vadīt profesionāli  -  pārvarēt krīzes situāciju”. Seminārs notiks LU Vadības uzņēmējdarbības centrā, Aspazijas bulv.5, 320. t.

Jebkuras uzņēmējdarbības mērķis ir maksimizēt atdevi no iesaistīta kapitāla, respektīvi – iegūt līdzvērtīgu peļņu, izmantojot mazāko apgrozāmo kapitālu , jebkuram uzņēmumam profesionāli jāpārvalda projekti, lai neciestu zaudējumus . Vadības zināšanu trūkums noved uzņēmumus pie nekvalitatīvo lēmumu pieņemšanas un apgrūtina krīzes situācijas pārvarēšanas iespējas!

Semināra mērķauditorija: būvniecības, farmācijas, informācijas tehnoloģiju, reklāmas nozaru vadītājiem, kā arī citu ražošanas, pakalpojumu un tirdzniecības nozaru uzņēmumu un pašvaldību vadītājiem. Seminārs skar divas nozīmīgākas uzņēmuma vadības jomas – finansu un projektu vadību.

Pieteikties var līdz 18.03.2010 : www.profesionalis.lu.lv  ,sadaļā Pieteikties kursiem

Lektores:
Svetlana Saksonova
Ekonomikas doktore, Latvijas Universitātes asoc.profesore,  finansista un galvena grāmatveža darba pieredze. Lasa kursus Finanšu grāmatvedība, Korporatīvās finanses, vada konsultatīvos seminārus uzņēmējiem par darbības rezultātu vērtēšanu, budžetu sastādīšanu, pašizmaksu kalkulēšanu. Grāmatu „Uzņēmuma darbības plānošanas paņēmieni”, „Banku darbība”, „Uzņēmuma finanšu vadības praktiskās metodes” autore.

Žaneta Ilmete
Latvijas Universitātes profesore,   Latvijas Nacionālā projektu vadīšanas asociācijas serteficēta  1.asesore.  (LNPVA ir vienīgā starptautiski atzītā Profesionālā projektu vadītāju asociācija Latvijā). Plaša pieredze starptautisko projektu vadīšana.
Pēc semināra Jūs varēsiet:
noteikt sava uzņēmuma darbības kapitāla esošo un vēlamo ciklu ar mērķi uzlabot  likviditāti;
novērtēt nepieciešama darbības kapitāla apjomu ar mērķi efektīvi izmantot uzņēmuma resursus;
noteikt darbības kapitāla ekonomijas pasākumus un to efektivitāti;
atrast risinājumus projektu vadītāja profesionālizācijai.

Semināra programma: www.lu.lv/zinas/t/2457/

Papildus informācija:
Latvijas Universitātes
Ekonomikas un vadības fakultātes
Vadības un uzņēmējdarbības centra vadītāja
Irina Bausova
E-pasts: irina.bausova@lu.lv
Tālr.: 67 034 798
www.profesionalis.lu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV