Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Latvijas Universitāte realizēs projektu pedagogu kompetences paaugstināšanai

Latvijas Universitātes Preses centrs, 24.03.2010. 16:19

Latvijas Universitāte ir uzsākusi Eiropas Sociālā fonda projektu „Profesionālajā izglītībā iesaistīto vispārizglītojošo mācību priekšmetu pedagogu kompetences paaugstināšana” (vienošanās Nr. 2009/0274/1DP/1.2.1.1.2/09/IPIA/VIAA/003).

Projekta mērķis ir nodrošināt profesionālajā izglītībā iesaistīto vispārizglītojošo mācību priekšmetu pedagogu vispārējās un specifiskās kompetences paaugstināšanu, izveidojot mācību materiālus un aprobējot tos pedagogu profesionālās pilnveides kursos.

Mērķa sasniegšanai tiks izmantota mācīšanās vadības sistēmas Moodle vide. Projektā tiks pilnveidota Latvijas Universitātē izveidotā produktīvā automatizētā studējošo zināšanu novērtēšanas un pašpārbaudes sistēma TESTS, lai to varētu izmantot profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu zināšanu vērtēšanai.

2010.gada 29.martā tiek organizēta projekta konference „Pasākumi profesionālajā izglītībā iesaistīto vispārizglītojošo mācību priekšmetu pedagogu profesionalitātes nodrošināšanai”.

Tajā ir uzaicināti piedalīties mācību materiālu veidotāji, profesionālās pilnveides kursu lektori, kā arī projekta sadarbības partneru – Liepājas Universitātes, Daugavpils Universitātes un Rēzeknes Augstskolas – un profesionālās izglītības iestāžu pārstāvji.

Papildu informācija:
Rita Ābele,
projekta vadītāja
Tālrunis: 67034033

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV