Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

LU Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes Informācijas diena

LU Preses centrs, 26.03.2010. 12:54

Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē 31.martā plkst. 12.00 uz informatīviem pasākumiem aicināti tie skolēni, kuri interesējas par studijām šajā fakultātē. Fakultāte jauniešiem sagatavojusi plašu programmu – varēs gan iepazīties ar mācībspēkiem, studentiem un fakultātes telpām, gan pamēģināt nokārtot iestājeksāmenu kādā no studiju programmām, kā arī noklausīties lekciju par studiju jomas izvēli. Savukārt aprīlī, maijā un jūnijā notiks Informācijas dienas par maģistrantūras studiju programmām.

31.martā plkst. 12.00 Jūrmalas gatvē 74/76, B1 ar viesiem tiksies fakultātes, administrācijas un Studentu pašpārvaldes pārstāvji, kā arī fakultātes Improvizācijas teātris „Improbusiņš”. Pēc kopīgās tikšanās sekos atsevišķas informatīvas tikšanās ar studiju programmu vadītājiem un studiju virzienu vadītājiem.

Plkst. 13.30 notiks seminārnodarbība „Tava profesionālā nākotne – izvēle un plānošana” (B1 auditorija), kuru vadīs LU „Karjeras centra” psiholoģe Agita Šmitiņa (uz seminārnodarbību lūgums pieteikties līdz 30.martam, rakstot uz gunta.krage@lu.lv)

Savukārt plkst. 14.30 interesenti aicināti pamēģināt nokārtot iestājpārbaudījumu profesionālajā studiju programmā „Māksla” (V 313.telpa). Tā būs iespēja pārbaudīt savas spējas vienā no iestājpārbaudījuma sadaļām – zīmēšanā.

Visās 13 Latvijas Universitātes fakultātēs skolu brīvdienu laikā - no 29. līdz 31.martam notiks Informācijas dienas. Ar visu fakultāšu programmu var iepazīties Universitātes portālā: www.lu.lv/viesiem/studijas/informacijasdienas/

Savukārt 23.aprīlī plkst.16.00; 21.maijā un 18.jūnijā plkst.16.00 notiks informatīva tikšanās ar Psiholoģijas profesionālās maģistrantūras programmas direktori Ievu Biti (A-332).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV