Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Informācijas diena Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē

Aija Rozenšteine, 26.03.2010. 16:48

Otrdien, 2010. gada 30. martā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF) notiks Informācijas diena. Skolēni ar fakultātes mācībspēku un studentu sagatavotajām prezentācijām varēs iepazīties plkst. 10.30 un 14.00. Pārējā laikā – sarunas ar studentiem, iespēja novērtēt studiju vidi un dzirdēt atsauksmes par fakultāti.

Informācijas dienā skolēni varēs iepazīties ar bakalaura studiju programmu „Komunikācijas zinātne”, „Politikas zinātne”, „Bibliotēkzinātne un informācija” un „Socioloģija” prezentācijām. Dienas grafiks sastādīts tā, lai interesenti varētu uzzināt par vairākām studiju programmām.

Lai radītu priekšstatu par izvēlēto studiju virzienu, izveidotas radošās darbnīcas, kurās skolēni varēs izmēģināt savus spēkus: „Neparastā socioloģija” – Stratēģiskās analīzes komisijas pētījuma „Dzīves kvalitāte Latvijā” ietvaros uzņemto filmu demonstrācija un analīze, „Radošā politika” radošās domāšanas uzdevumi politisko problēmu risināšanai un „Informācijas tīģeru stafeti” piedāvā tiem, kuri interesējas par informāciju un bibliotēkzinātni, savukārt komunikācijas studiju virziena interesenti varēs ielūkoties starptautiskās sadarbības, televīzijas raidījumu veidošanas, studentu gatavotā izdevuma „Žurnāls” , kā arī reklāmas un sabiedrisko attiecību ikdienā.

Bakalaura studiju programma „Komunikācijas zinātne”

Studiju programmas direktore: profesore Inta Brikše, e-pasts: inta.brikse@lu.lv , 427.telpa

Bakalauru studiju programma „Politikas zinātne”

Studiju programmas direktors: asoc. prof. Daina Bāra, daina.bara@lu.lv , 312.telpa

Bakalaura studiju programma „Bibliotēkzinātne un informācija”

Studiju programmas direktore: docente Baiba Holma, e-pasts: baiba.holma@lu.lv, 411. telpa

Bakalaura studiju programma „Socioloģija”

Studiju programmas direktore: profesore Aija Zobena, aija.zobena@lu.lv, 330.telpa

Mūsu adrese: Lomonosova iela 1A , Rīga.
Transports: 15. trolejbuss no LU Centrālās ēkas Raiņa bulvārī 19 līdz pieturai „Lomonosova iela”.

Vairāk informācijas: www.szf.lu.lv > Nāc studēt

Laikā no 29. līdz 31.martam informācijas dienas notiks visās LU fakultātēs. Vairāk informācijas: http://www.lu.lv/viesiem/studijas/informacijasdienas/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV