Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šo svētdien - Labestības diena

Zane Pētersone, 26.05.2010. 09:15

Šo svētdien, 30. maijā, notiks sirsnīgais labdarības pasākums Labestības diena. LNT, Swedbank un Ziedot.lv aicina ikvienu piedalīties Labestības dienas pasākumos Rīgā pie Kongresu nama un ziedot, lai palīdzētu Lanai dzirdēt, Rolandam redzēt, Annai staigāt un Vladislavam dzīvot!
Šo svētdien - Labestības diena

LNT kanālā būs vērojamas tiešraides visas dienas garumā no Labestības dienas norises vietas, bet vakarā, plkst. 20:15 notiks Labestības dienas noslēguma koncerts.
    
Labestības dienas pasākuma ietvaros, visas dienas garumā, jūs priecēs bērnu ansamblis „Rīgas Akmentiņi”, studija „Man un tev”, „Pasaku nams”, šova „Latvijas Zelta talanti” spilgtākie dalībnieki, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku dalībnieki, Grupas „Finx”, „Gain Fast”, „Triānas parks”, pūtēju orķestris „Auseklītis”, Zane Dombrovska un daudzi citi.

Visas dienas garumā būs arī iespēja piedalīties dažādās Labestības dienas atrakcijās: ziedot.lv labestības tirdziņā, LNT raidījuma „Tautas balss” rotu darbnīcā, LNT raidījuma „Mājokļa jautājums” somiņu darbnīcā, radošās studijas „Laumiņa” bērnu zīmēšanas darbnīcā. Ritma darbnīcā būs iespēja gatavot skanošas un grabošas lietas no ikdienā pieejamajiem materiāliem, varēs piedalīties mazajā floristikas pulciņā un cirka studijas „Arlekīns” triku meistarklasē, kā arī doties „Pasaku nama” rotaļās, varēs piedalīties velotriāla un deju nodarbībās.

Visas dienas garumā darbosies arī Asinsdonoru centra asins nodošanas punkts, bet Swedbank filiālēs visā Latvijā no plkst. 12:00 līdz plkst. 15:00 notiks īpašās Labestības dienas stundas, kurās tiks gaidīts ikviens, lai paustu savu atbalstu smagi slimajiem bērniem un maznodrošinātām ģimenēm.

Labestības dienas noslēguma koncertā plkst. 20:15 uzstāsies grupa „Putnu balle”, „Lady’s Sweet” ar saviem audzēkņiem, Ance Krauze ar savu meitiņu Elzu, operas soliste Evita Zālīte ar saviem bērniem, beatbox grupa „PER” un LNT šova „Dziedošās ģimenes” dalībnieki Grīnhofu ģimene! Koncerta tiešraidi varēsi vērot LNT kanālā plkst. 20:15.

Arī Tu vari palīdzēt Lanai dzirdēt, Rolandam redzēt, Vladislavam dzīvot un Annai staigāt, apmeklējot Labestības dienas pasākumus Rīgā pie Kongresu nama vai ziedot, zvanot pa tālruni 90006383 (zvans 1 Ls), portālā Ziedot.lv, Swedbank filiālēs un bankomātos visā Latvijā vai Rimi un Supernetto veikalos.

Jau divas nedēļas portālā www.draugiem.lv ikviens var uzzināt jaunāko informāciju par Labestības dienas notikumiem un uzlikt Labestības dienas simbolu – sirsniņu uz savas profila bildes. Labestības dienas sadaļa portālā draugiem.lv apmeklēta vairāk nekā 35 000 reizes, Labestības dienas lapai šobrīd jau ir vairāk nekā 16 900 sekotāju, bet sirsniņu uz sava profila uzlikuši 14 180 portāla lietotāju.

Tiekamies Labestības dienā 30. maijā, LNT kanālā, Rīgā pie Kongresu nama un visā Latvijā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV