Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Sveiks labākos Latvijas Universitātes sportistus

Latvijas Universitātes Preses centrs, 08.06.2010. 13:56

Piektdien, 11.jūnijā plkst. 15.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā (Raiņa bulv. 19) tiks sumināti Universitātes labākie sportisti. Svinīgajā pasākumā piedalīsies un sportistus sveiks LU rektors prof. Mārcis Auziņš, sporta dzīves organizētāji u.c.

Svinīgs pasākums, godinot sportistu panākumus un treneru ieguldījumu, šogad notiks jau otro gadu pēc kārtas. Universitāte vēlas pateikties par sasniegumiem sportā un Latvijas Universitātes, kā arī Latvijas vārda popularizēšanu. Pasākuma laikā tiks sumināti arī divi LU studenti – Ziemas Olimpisko spēļu dalībnieki: Līga Glāzere un Līga Fimbauere.

Šis gads ir ievērojams ar izciliem sasniegumiem daudzos sporta veidos ne tiki studentu līmeņa, bet arī valsts mēroga sacensībās. Apbalvojumus saņems LU sportistu izlases par veiksmīgu dalību, kā arī izcīnītām godalgām Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās: LASS (Latvijas Augstskolu Sporta savienība), Latvijas čempionātos, SELL spēlēs (Baltijas valstu un Somijas), Olimpiskajās spēlēs, Pasaules Universiādē un citās dažāda mēroga sacensībās. Šogad svinīgajā pasākumā tiks apalvotas arī LU iekšējo līgu (futbola, basketbola, volejbola) uzvarētāj komandas.

Latvijas Universitāte piedāvā iespēju jaunajiem studentiem turpināt vidusskolā iesāktās sportiskās gaitas pēc sava individuālā spēju līmeņa. LU arī arvien vairāk studentu izvēlas apmeklēt ikdienas sporta nodarbības un iesaistās dažādās sporta aktivitātēs, savukārt prasmīgākajiem sportistiem ir iespēja trenēties augstas kvalitātes treniņa apstākļos, kā arī saņemt studiju maksas atvieglojumus.

Pēc svinīgā pasākuma NABAKLAB telpās turpināsies pasākuma neoficiālā daļa, kas sāksies plkst. 19.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV