Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

11 jaunieši no Gruzijas absolvē Latvijas Universitāti

Latvijas Universitātes Preses centrs, 17.06.2010. 10:50

18.jūnijā Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes maģistra studiju programmu „Eiropas studijas" absolvē 11 jaunieši no Gruzijas, kuri Latvijā ieradās pēc konfliktsituācijas Gruzijā 2008.gada augustā.

Septiņu Gruzijas studentu studijām, sekojot Eiropas Savienības un Latvijas kaimiņpolitikas ietvaram, finansiālo atbalstu sniedza Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte. Savukārt četru gruzīnu studijas tika atbalstītas no Eiropas Komisijas Izglītības un kultūras GD granta, kas piešķirts Eiropas studiju programmu atbalstam Eiropas Savienības universitātēs laika posmā no 2008. līdz 2010.gadam. Visi studenti no Gruzijas partneruniversitātēm sekmīgi ir pabeiguši studiju programmu.

Par maģistra studiju programmu „Eiropas studijas"

Eiropas studiju maģistra programmas studentiem studiju laikā ir iespēja piedalīties praktiskās pētniecības nedēļā Briselē un Luksemburgā, kuras laikā ir nodrošinātas tikšanās ar ekspertiem no Eiropas Savienības institūcijām un NATO. Studentiem ir nodrošināta iespēja klausīties ne tikai Latvijas Universitātes docētāju lekcijas, bet arī ārzemju partneruniversitāšu lektorus. Tādējādi programmas studentiem tiek nodrošināta starptautiska studiju vide un plašāks skatījums uz mūsdienu aktualitātēm.

Ar programmas aprakstu var iepazīties Latvijas Universitātes portālā: www.gribustudet.lv

Papildu informācija:
Kristīne Zaksa,
LU Ekonomikas un vadības fakultātes
Ārējo sakaru daļa
Tālr.: 67034776
E-pasts: kristine.zaksa@lu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV