Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

LU Sociālo zinātņu fakultāti šogad absolvē 403 studenti, 13 no viņiem saņem diplomus ar izcilību

LU Preses centrs, 21.06.2010. 16:57

Šodien, 21. jūnijā, diplomus saņem 403 Sociālo zinātņu fakultātes absolventi, 13 no viņiem augstskolu beidz ar izcilību. Bakalaura studiju programmā (BSP) "Bibliotēkzinātne un informācija" – 37 absolventi, maģistra studiju programmā (MSP) "Bibliotēkzinātne un informācija" – 10 absolventi. BSP "Komunikācijas zinātne" – 157 absolventi, MSP "Komunikācijas zinātne" – 27 absolventi. BSP "Politikas zinātne" – 62 absolventi, MSP "Politikas zinātne"- 32 absolventi, BSP "Socioloģija" – 30 absolventi, MSP "Socioloģija"- 19 absolventi, bet profesionālā augstākās izglītības studiju programmā "Sociālais darbs" – 29 absolventi.

„Sava izlaiduma dienā jūtos ļoti īpaši. Vēlētos, kaut laiks šai dienā ietu lēnākiem soļiem, lai pietiktu laika izbaudīt ik mirkli, ļaujoties gaišām pārdomām. Saviļņojums un gandarījums par iegūto, apgūto un paveikto spēj pilnībā atsvērt ikvienu šo gadu laikā pieredzēto atteikšanās, grūtuma un pat šķietamas bezspēcības brīdi. Šādu dienu dēļ vien ir vērts dzīvot..."sajūtu pirms diploma saņemšanas raksturo Laura Ardava.

Fakultāte īpaši lepojas ar tiem 13 studentiem, kuri ieguvuši diplomus ar izcilību:

Bibliotēkzinātnes un informācijas bakalaura studiju programmas studentes Kristina Papule un Viktorija Moskina ieguvušas sociālo zinātņu bakalaura grādu bibliotēkzinātnē un informācijā ar izcilību.

Bibliotēkzinātnes un informācijas maģistra studiju programmas studentes Ineta Kaļķe, Gunita Mozuļčika, Silva Suhaņenkova un Dace Ūdre ieguvušas sociālo zinātņu maģistra grādu bibliotēkzinātnē un informācijā ar izcilību.

Komunikācijas zinātnes maģistra studiju programmas studenti Laura Ardava, Didzis Bērziņš, Laura Lasmane un Jānis Pencis ieguvuši sociālo zinātņu maģistra grādu komunikācijas zinātnē ar izcilību.

Politikas zinātnes maģistra studiju programmas studente Ilze Balcere ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu politikas zinātnē ar izcilību.

Socioloģijas maģistra studiju programmas studenti Jurijs Ņikišins un Zane Linde ieguvuši sociālo zinātņu maģistra grādu socioloģijā ar izcilību.

Papildus informācija:
Aija Rozenšteine, LU SZF Ārējo sakaru koordinatore
Mob. 29151217, aija.rozensteine@lu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV