Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana augstākā līmeņa studiju programmās

Latvijas Universitātes Preses centrs, 01.07.2010. 10:32

Pirmdien, 5.jūlijā, Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana augstākā līmeņa studiju programmās 2010./2011.akadēmiskajam gadam. Pieteikšanās līdz 15.jūlijam elektroniski vai līdz 16.jūlijam Latvijas Universitātes fakultātēs to noteiktajā laikā – www.gribustudet.lv.

Latvijas Universitātes absolventi, ja studijas pabeigtas, sākot no 2003.gada, un ja ir iespēja samaksāt reģistrācijas maksu Latvijas Krājbankas, Nordea bankas, Swedbank vai SEB internetbankā, studijām var pieteikties elektroniski līdz 15. jūlijam Latvijas Universitātes informatīvajā sistēmā (www.luis.lv).

Latvijas Universitāte 13 fakultātēs 2010./2011.akadēmiskajā gadā piedāvā studēt 64 augstākā līmeņa studiju programmās gan pilna, gan nepilna laika studijās. Par valsts budžeta līdzekļiem būs iespēja studēt 941 studentam.

Jāuzsver, ka studiju maksa Latvijas Universitātē ir samazināta līdz pat 20%.

Lai studētu augstākā līmeņa studiju programmā, nepieciešams iesniegt šādus dokumentus (kopijām jāuzrāda oriģināli; ja nevar uzrādīt oriģinālus, kopijām jābūt notariāli apliecinātām):
pieteikums studijām uz noteikta parauga veidlapas;
izvēlētās studiju programmas apgūšanai nepieciešamās iepriekšējās izglītības dokuments un tā pielikums (ja tāds pastāv);
dzīves gājuma apraksts (CV);
personu apliecinošs dokuments;
laulības apliecība (ja izglītības dokumenti ir ar citu uzvārdu).

Reģistrācijas maksa par katru pieteikumu – Ls 15. No reģistrācijas maksas atbrīvoti bāreņi un 1.grupas invalīdi.

Vairāk par studiju programmām un uzņemšanas prasībām Latvijas Universitātē uzzināsiet internetā www.gribustudet.lv, zvanot pa tālruni 67034444 vai e–pastā lu@lu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV