Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Aptauja: Neatbalsta braukšanu bez biļetes sabiedriskajā transportā

Viktors Zaķis, 01.07.2010. 13:53

Braukšanu bez biļetes sabiedriskajā transportā nosoda 49% Rīgas satiksmes mājas lapas apmeklētāju, liecina mājas lapā www.rigassatiksme.lv jūnijā notikušās aptaujas rezultāti.

Tajā skaitā 36% aptaujas dalībnieku uzskata, ka bezbiļetnieki rada zaudējumus gan uzņēmumam Rīgas satiksme, gan pašvaldībai, savukārt 13% piekrīt apgalvojumam, ka bezbiļetnieku dēļ viņiem par braukšanu sabiedriskajā transportā jāmaksā dārgāk.

Tomēr salīdzinoši ļoti liels mājas lapas apmeklētāju skaits arī atzīst, ka sabiedriskajā transportā mēdz braukt bez biļetes - 48%. Savukārt 4% aptaujas dalībnieku nav viedokļa.

Pavisam jūnijā Rīgas satiksmes interneta lapa apmeklēta 495 138 reizes, bet informācija par sabiedriskā transporta aktualitātēm Rīgā skatīta teju 1,3 miljonus reižu. Informācija par sabiedriskā transporta maršrutu sarakstiem aplūkota vairāk nekā trīs miljonus reižu.

Rīgas satiksmes mājas lapas apmeklētāju vidū populāra ir satiksmes jaunumu aplūkošana, kā arī informācija par biļešu veidiem un to cenām.

Līdz 6.jūlijam Rīgas satiksmes interneta lapā ikkatrs interesents var balsot par labāko darbu bērnu zīmējumu konkursā, kas tiks izvēlēts e-talona jaunajam dizainam.

Rīgas satiksmes interneta lapā iespējams uzzināt visu aktuālo informāciju gan par uzņēmumu, gan sabiedriskā transporta kustību Rīgas pilsētā, maršrutu izmaiņām un sabiedriskā transporta kustības laikiem, kā arī rast informāciju par biļešu veidiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV